Hvordan å dekorere glassfiber dusjer

Hvordan å dekorere glassfiber dusjer 

1.

Slip av det øverste laget av glasur eller maling på glassfiberdusj. Ikke sandt, før det er en 'tåke' over glassfiberflaten.

2.

Fjern støvet fra glassfiberdusjen. Bruk skrubørsten, hardt trykk og et mildt rengjøringsmiddel. For å være helt sikker på at overflaten er klar, bruker de fleste fagfolk en fortynnet blanding (20 deler vann til 1 del syre) av myrsyre for å fjerne alt støv. Få denne syren i pulverform, og bland blandingen Det er i plastbøtten. Legg først vannet, deretter syren for å unngå sprut. Bruk vernehansker, lange ermer, bukser og beskyttelsesbriller. Bruk svampmoppen til å påføre syren, og skyll hele dusjen badekaret med store mengder vann

3. Påfør glassfiberprimeren med en sprøytekanne eller en pensel. Påfør to jevne, tynne strøk for å forhindre drypp, og vent 30 minutter mellom applikasjoner.

>

4.

Lakk dusjrommet. Velg hvilken som helst farge du vil, men en malingsfargefarge vil gjøre ditt bad pop. Lys turkis, for eksempel, kan lage et lite bad en rea virker mer romslig. Påfør malingen enten ved sprøyting eller med en pensel. Påfør mellom 2 og 4 strøk jevnt, og gjør dem relativt tynne for å forhindre kjøring og drypp. Vent 60 minutter mellom applikasjoner.

5.

Tør dusjen med to strøk sprøytetetningsmiddel når malingen har tørket. Vent 30 minutter mellom hvert lag.

6.

Bytt ut armaturene. Lyse nye armaturer med spennende design er en enkel og enkel måte å dekorere. Skru av de eksisterende armaturene, og erstatt dem med de nye. Vanligvis setter du bare de nye direkte i stedet for de gamle. Hvis du endrer hele typen av armatur og trenger nye rør eller rørleggerarbeid, ring en profesjonell.

7.

Tilpass ditt nye glassfiberdusj med veggdekaler. Disse fungerer langt bedre enn tapetgrenser på et bad fordi de ikke bobler og skreller i høy luftfuktighet. Bruk dem rundt den øvre grensen til dusjen, eller rør hele badet med dem. Legg hvert dekal flatt mot veggen, og glatt fra midten for å unngå å skape rynker. Flytt eller fjern disse dekaler når du ønsker det, uten å skade maling.

Tips og advarsler

 • Bruk malerens tape og forskjellige malingfarger for å lage en dusj design.
 • Bruk alltid øye- og håndvern og lange bukser og ermer når det gjelder muriatsyre, og ikke la den sitte på glassfiberen i mer enn 2 eller 3 minutter.
 • Det er vanskelig å dekorere en glassfiberdusj, men i virkeligheten er det like enkelt som å endre fargevalg og inventar. Hvis du vil ha en rask, relativt enkel måte å lage over badet ditt på begrenset tid og penger, kan denne innredningsstrategien være for deg.

  Andre artikkelen

  Gjør det selv: Små, enkle å bygge hjemmeplaner
  Slik bytter du et bad Cement Floor med Vinyl Tile
  Hvordan bygge et billig hjem i Canada
  Hvordan kutte Step Risers
  Slik installerer du dusjknapper
  Hvordan forsegle rørfittings
  Skal jeg dekke tre med en Tarp?
  Den mest effektive måten å avkjøle huset ditt på
  Slik installerer du en dusjkabinett i ett stykke
  Drop Ceiling Styles
  Slik justerer du pelletskaminen din, så det er ingen popcorning
  Slik legger du glasspaneler til kjøkkenskap
  Slik leser en arkitektens leder
  Slik bygger du en overskrift over en innerdør
  Slik fjerner du en drill Trykk Chuck
  Hva er gode materialer for lydisolering?
  Slik beregner du belysningsbelastningen for et hus
  Hvordan male skap Antique White
  Slik installerer du en takvifte i et hvelvet tak
  Hvordan klippe styrbord