Hva er forskjellen mellom Paint og Aluminium Siding?

Hva er forskjellen mellom Paint og Aluminium Siding? 

Kostnader

Aluminiumsbelegg koster rundt $2,50 til $3,50 per kvadratmeter. (Se Resource 2.) I kontrast koster husmaling ca $25,00 til $45,00 en gallon. (Se ressurs 3). En gallon av maling vil dekke 400 kvadratmeter, ifølge www.querycat.com.

Aluminiumsrute

Denne typen sidespor er et godt alternativ til trefasade fordi det kan males noen farge, den er holdbar i noen værforhold, og kan bygges på boliger som er bygget med vinkler og kurver. For å installere sidespor må du ansette en entreprenør som spesialiserer seg på å sitte for å gjennomføre installasjonsprosessen, ifølge www.siding-contractor . Aluminiumsbelegg er glatt, krever ikke mye vedlikehold, blir behandlet for å forhindre termitter og vant å teste. Imidlertid kan aluminiumsrør bøyes lett, og fargene kan tarnere, utsette sølvbasen.

Maling av firkant

Denne type feste er ikke så fleksibel som aluminium. Maling av dine ytre vegger krever pensel, maling og malere. Maleri siding krever også mer oppmerksomhet til detalj, men kan enkelt gjøres av huset. Siden det generelt vil vise sol og værskader raskere enn dens motstykke i aluminium, maling bør ikke unngås i tøffere klimaer.

Fordeler og ulemper med maling

Å ha et produkt som er malerbart, er positivt når det gjelder bremseklage; Imidlertid har en malt overflate en tendens til å samle mer skitt og mugg i forhold til en umalet. En trykkvaskemaskin kan være en god investering hvis du går den malte ruten. Selvfølgelig, når du maler hjemmet ditt, må du fortsette å male det for å opprettholde utseendet. Sider er veggene synlige utenfor hjemmet. Siding inkluderer ofte isolasjon. Aluminiumsrør er vanntett, mens maling er ikke vanntett og støttes ikke av stifter eller stifter.

Andre artikkelen

Hvordan å refinansere en verdens sauna bad
Hvordan lage ditt eget 3D-hus
Slik fyller du travertin
Slik lager en stålrør
Slik legger du Hardboard
Slik kobler du en takvifte til en eksisterende utgangstråd
Hvordan bygge garasje veggen skap
Hvordan bygge en sammensatt maskin
Hvordan Trim Tar Papir Rundt Vinduer og Dører
Roofing Center Home Exterior Ideas
Den beste måten å bygge et hus på
Om Log Home Kits
Slik installerer du molding hjørne stykker
Hvordan kutte fliser og installere en flisbelegg
Slik installerer du et hengsel
Lystyper for en dusj
Instruksjoner for installasjon av Torch-Down Roofing
Slik installerer du keramisk flis på en garasje
Hvordan velge et nytt kjøkken kranett
Hvordan bygge et billig drivhus