Hva er den beste fargen på Metal Roofing?

Hva er den beste fargen på Metal Roofing? 

Kule kostnader

Bruk et lyst metalltak for å reflektere varmen vekk fra bygningen. Mørkere farger absorberer varme. Se etter farger som er Energy Star-karakter. Energy Star-klassifiseringen er en del av et regjeringsprogram som identifiserer produkter som hjelper huseiere og bedrifter med å redusere energiforbruket. Energy Star takfarger er ikke begrenset til hvitt og beige. Farger kan inkludere en rekke moderne brune nyanser, mursteinrødder og elvgrønt. Be om en metallfargeprøve fra produsenten før du kjøper online eller fra et fargediagram. Bruk prøven til å matche takfargene med resten av hjemmet.

Markedsføringsfarger

Det riktige fargemetalltaket kan brukes som markedsføringsverktøy når det brukes på kommersielle bygninger. Lys blå, gult, greener og røde kan bli visuelle landemerker for eksisterende og potensielle kunder. Inkluder takfargene som en del av en reklamekampanje eller som en enkel påminnelse, 'Se etter det lyse blå taket' på visittkort eller andre sikkerhetsmaterialer. Velg en farge for Metalltaket som gjentas i en logo, skilting eller forretningsbrev.

Tilpass

Boligeiere og kommersielle ledelsesbedrifter kan be om tilpassede farger for metalltak. Tilpassede farger kan være påkrevd på boliger og bygninger som er utformet for å representere en Spesiell arkitektonisk eller design stil eller epoke. De kan også brukes til å matche utvendige fargepaletter. Be om samme beskyttende belegg som muliggjør lett vedlikehold på vanlige metalltaksmaterialer. Bruk lakkprøver for å identifisere de nødvendige rooene. f farge. Plasser prøvene med de andre fargene som finnes på utsiden for å få et fargevalg på metalltak. Moderne metalltak er laget for å vare --- ingen fargefading, rusting eller kriting dersom høyre maling og beskyttende overflater brukes. Metall tak farger bør beholde sin opprinnelige lyse og blank overflate. Det beste metalltaket inneholder garantier og garantier for materialene som brukes, inkludert maling og farge. Fargevalg kan variere litt mellom de forskjellige stilene av metalltak: stående søm, panel og look-alikes (metall laget for å ligne fliser, skifer eller cedar helvetesild).

Andre artikkelen

Slik spottsveis med en MIG
Hvordan bygge en hylle mot en betongmur
Hvordan beregne mengden Vinyl Siding nødvendig
Slik fjerner du de øvre kjøkkenskapene
Installere sokkel med lim
Typer Cavity Wall Insulation
Slik bruker du Metal Joist Hangers
Betongoverleggsverktøy
Håndverk Roterende Verktøy Instruksjoner
Tile Bullnose Edging
Slik installerer du Dow-isolasjon
Slik kobler du flere mottakere
Slik installerer du en Travertin dusjkabinett
Hvordan reparere Rusted Box Gutters
Alternative energi- og varmekilder til varmtvannsberedere
Tørrvegg Heisinstruksjoner
Slik beregner du kvadratfoten på et rom
Slik installerer du på fliser på kryssfiner
Hvordan gjenopprette et historisk hus u0026 amp; Få en tilskudd
Slik Refinish Antique Hardware