Hva er behandlinger for betongplater?

Hva er behandlinger for betongplater? 

Epoxy

Epoksidmaling er en av de mest holdbare bruksområdene til betongplaten. Epoksybelegg fungerer best på glatt betong som ikke er forseglet før. Den påføres med en rulle og en børste, men du må rengjøre gulvet grundig først. Test gulvet og kontroller at det ikke er forseglet. Gjør det ved å slippe vann på betongen. Hvis vannet suger inn, har det ikke blitt forseglet. Hvis gulvet er forseglet, bør du stripe betongen med en gulvstrimmel eller sand den med en sirkelskive for å fjerne det øverste sjiktet.

Betongflekk

Påfør betongflekk til platen din for å endre fargen av platen. Flekken vil trenge inn i betongen - forutsatt at selfangeren ikke har blitt påført - og gi år med vakker farge. Etter at du har farget gulvet, bør du søke en sealer for å bevare arbeidet ditt. Betong flekker kan kjøpes i en-gallon eller fem gallon bokser. Du kan bokstavelig talt hente flekken på gulvet og distribuere den med en rulle og børste.

Betongpolering

Poler betongplaten din med en betongpolerer og polering av steiner. Polermaskinen kan leies fra en maskinvare- eller verktøyutleiebutikk. Det er tungt, så du trenger noen til å hjelpe deg med å laste den ut på arbeidsstedet. Polermaskinen må lastes med sliping / polering av steiner for at maskinen skal kunne fungere. 60-gris steiner vil smale bort ufullkommenheter, og 220-grit steiner gir en glasslignende glans på betongen; Du må legge til polering løsning på gulvet før du bruker 220-grit steinene. Det er forskjellige steiner i mellom, for eksempel 80-grit, 100-grit, 120-grit og til og med 320-grit for en super jevn finish. Betongplater gir en verden av styrke og praktisk funksjon når det gjelder funksjon. Men noen ganger vil huseieren dekorere eller behandle en betongplate for å gjøre det estetisk tiltalende. Den gode nyheten er at det er flere behandlinger som vil gi styrke, holdbarhet og skjønnhet på samme tid. Hvis du planlegger å behandle betongplaten din, bør du vite om materialene som er tilgjengelige for prosjektet ditt.

Andre artikkelen

The Best Sheen for kjøkkenskap
Hvordan å takle en Cove Molding
En guide til bygging og planlegging av solhus
Måleverktøy og hva de brukes til
Slik bruker du Build-it-Yourself Wood Kits
Hvordan installerer jeg Royce Lighting Fixtures?
Hvordan avgjøre om Allure Trafficmaster Flooring er for deg
Hvordan lage en vinyl gulv flate ut
Betonginspeksjonsverktøy
Triks til kuttekulturert marmor
Orange County, Florida Energy Grants
Hvordan male en soverommur
Slik festes Hardie Board Siding
Hvordan bygge en kjøkkenøye med gammelt tre
Hvordan velge flekkfarger for en logg hytte
Veggpanelformater
Hvordan lage en mobil hjemme permanent
Steg-for-trinns anvisninger for Tumbled Marble Grouting
Kan du bruke kork gulv på et bad?
Hvordan lage en 8 av 16 Patio