Hardwood Floor Refinishing Tools

Hardwood Floor Refinishing Tools 

Sliping og Stripping

Det første trinnet i å refinere et tregulv er å ta av den gamle finishen. For å gjøre en skikkelig jobb, må du først ta av baseboard trim og dørhyller først. Dette betyr hammere og pry barer. Merk formingen når du tar den av, slik at du kan returnere den til den opprinnelige plasseringen senere.

Seng gulvene dine tilbake til blått tre med en stor bakgitter. Det er noen forskjellige modeller av disse, som kan leies fra de fleste hjemmekonsentrasenter eller maskinvareforretninger.

Den første er en vibrerende tallerkenmodell. Disse brukes best når bare lyssliping er nødvendig, da de kan ta lang tid å strippe et gulvbue. Fordelen med en vibrerende platensandere er at den kan brukes med kornet eller over kornet med ingen dårlige effekter. Den andre typen av bakgitter er en trommesanderskive. Denne typen sander har en stor spinnetrommel på hvilken du passer i en mose av slipemiddel. Trommelen er startet og maskinen tippes forsiktig for å komme i kontakt med gulvet. Denne maskinen kan bare brukes når du sliper med kornet, aldri over det . Det kan også etterlate seg i begynnelsen eller slutten av en sti. På plussiden fjerner trommesanders ferdig raskt.

Det beste fra begge verdener finnes i den tredje typen sander: orbital pad sander. Denne typen sander har tre roterende, vibrerende pads og kan skyves rundt, med eller over kornet. Det er ikke så fort som en trommesanderskytter, men brukervennligheten utgjør det.

Du trenger også en kantsanderskytter. Denne sanderen har en roterende pute som den bakre banen, og to styreruller. Styrrullene rir mot veggen. Denne maskinen lar deg komme rett opp til kanten av gulvene dine, men det må skyves rundt fra en knelende stilling, så vær sikker på at kneputer.

Du trenger også en knivskarp skrape til å skrape Fjern eventuell overflødig overflate i hjørnene.

Bruk av finish

Når gulvene dine er nakne, må du bruke en ny finish. Den vanligste finishen er polyuretan, enten oljebasert eller vannbasert. Enten kan man bruke en ruller eller en fleece applikator. Hvis du bruker en vals, bruk bare deksler med svært kort lur for å unngå bobler og flekker. Få et langt håndtak for din rulle- eller fleece-applikator for å redde ryggen.

Du må sitte lett mellom strøk av polyuretan. Bruk gipsskisseskjermer og en skjermholder, som er tilgjengelig i nærheten av gipsplater i de fleste Oppussingsbutikker.

Også få takkeklut til å tørke støv fra sliping, slik at den ikke kommer i neste kappe av polyuretan. Du kan bruke den lange rullehåndtaket og slipeskjermholderen til å holde kluten, og skyv den rundt som en trykkpute. I mange hjem har de en gang vakre originale tregulvene blitt skjult under teppe og linoleum eller slitt tungt etter mange års bruk. Ved godt reparasjon er tregulv lett å ta vare på og vedlikeholde. Av disse grunner, så vel som hardwoods iboende skjønnhet, velger mange villaeiere å gjenopprette sine hjemlige gulv. De fleste gjør-det-selv kan refinish sine tregulv med verktøy og materialer som er tilgjengelige på ethvert hjem forbedringssenter.

Andre artikkelen

Hvordan starte en Regency Gasspeis
Instruksjoner for en fiberoptisk betongbord
Keramiske fliser Designverktøy
Hvordan måle og installere erstatning Windows
Hvordan Remodel et Trailer House
Slik installerer du en Cement Backer Board for benkeplater
Slik kanter benkeplater
Hvordan Space Tongue u0026 Groove Boards
Sparing Ideer for Kitchen Remodeling
Luftverktøy for trebearbeiding
Hva slags mørtel brukes til å installere glassfliser?
Verktøy og teknikker for salgsprognoser
Slik installerer du White u0026 amp; Stained Trim Woodwork
Wet Bar Komponenter
Slik installerer du innfelt belysning i ny konstruksjon
Slik bruker du en meisel på en trygg måte
Hvordan grout Edge of Wood Trim på Tile countertops
Carbide Turning Tools
Ceiling Material Ideas
Slik bruker du linolje på hardvedgulv