Cement Board Siding Vs. vinyl

Cement Board Siding Vs. vinyl 

Om Cement Board Siding

Cementplaten ble utviklet av James Hardie og er et varig produkt som simulerer utseendet på tre. Den er laget ved å kombinere sand-, vann-, sement- og cellulosefiberfibre. Det tilbys i vertikale, horisontale og singelformede stiler.

Om Vinyl Siding

Vinyl siding er laget av polyvinylklorid eller PVC. Det ble først introdusert på 1960-tallet, og ifølge US Census Bureau of Statistics, dobbelt så mange huseiere siden deres hjem med vinyl enn med noe annet materiale.

Fordeler av sementbord

I motsetning til vinyl er sementbrett brennbart. Det er mer holdbart og støtbestandig enn vinyl, og leveres vanligvis med en 30- til 50 års garanti. Det er generelt godkjent for bruk i historiske distrikter og ser mye mer ut som ekte tre enn vinyl.

Cons of Cement Board

Cementplater koster i gjennomsnitt 10 prosent mer enn vinylfasade. Det krever maling hver fem til ti år og er mye tyngre enn vinylfasade, noe som gjør det vanskeligere å installere. Cementplater er mye mer arbeidsintensiv enn vinyl, som står for mye av den ekstra kostnaden over vinyl.

Fordeler med vinyl

Vinyl må aldri males og er generelt billigere enn sementbrett. Det er også lettere å bytte ut enkelte stykker vinylsider hvis det oppstår skade. Vinyl er fleksibel og er det beste valget for sidekantede bygninger eller andre prosjekter hvor bøyning av sidespor er nødvendig.

Cons of Vinyl

Vinyl er ikke like slitesterkt som sementbrett og er ikke like effektivt for å simulere utseendet på ekte tre. Det er ikke tilgjengelig i så mange sidespor som sementbrett. Når du blir utsatt for solen i lengre perioder, blir vinyl sprø, og hagl og andre gjenstander kan lett skade det. Bestemme hvilket materiale som skal brukes til å dekke utsiden av hjemmet ditt, er en viktig beslutning. To populære alternativer er sementbrett og vinyl siding. Hver har sitt eget sett med fordeler og ulemper å vurdere før du kjøper.

Andre artikkelen

Slate Countertop Materials
Slik fjerner du gammel maskinvare
DIY Septic Systems
Typer av Trenches for helling av betong
Hva er en Level 3 Gipsvegg Finish?
Små Kitchen Layout Ideas
Slik søker du asfalt takhengel
Slik installerer du en korkbetonggulv
Pneumatiske Tørrveggs etterbehandlingsverktøy
Slik beregner du for VVS-utstyr
Hvordan å bore hull i silestone
Kobberrør Vs. PEX
Enkel installasjon for et Kitchen Backsplash
Riktig installasjon av skorsteinen
Hva er et Flat Roof?
Slik slår du et lys som har en lyssensor
Hvordan å bane ut terrasser og stier
DIY Marble Enclosure for badekar eller boblebad
Billige Badet Design Ideer
DIY Replacement Window Installasjon