Brick Vs. Betong Siding

Brick Vs. Betong Siding 

Typer

Det er mange alternativer når det gjelder materialer laget av murstein eller betong. Betong kan gjøres i stilarter som stucco, mørtelaktig murverk og steinfinér. Stucco er en sementbasert blanding som påføres i flere strøk over en dreiebenk, mens mørtelaktig murverk er en serie steiner som passer sammen uten bruk av mørtel. Steinfiner innebærer å hente sement sammen med pigmenter og naturlige aggregater i et sidesporemateriale. Brick-alternativer inkluderer hvitkalket form, malt og klassisk tudor stil.

Vedlikehold

En stor positiv for murstein er at den krever nesten ingen vedlikehold og er svært slitesterkt, som vanligvis varer så lenge huset. Foruten å vaske, kan murstein i stor grad stå alene. Det er ikke i fare for rot eller denting, er ikke utsatt for termitter og trenger aldri maling. Betong tilbyr alle disse fordelene også, og er faktisk enklere å reparere hvis noe går galt. Begge materialer er sårbare når de blir utsatt for for mye fuktighet.

Installasjon

På grunn av betongens fysiske natur, må du huske å ta vare på alle rørledningskrav eller elektriske ledningskrav før du fullfører installasjonen. Betong skal aldri kuttes inn. Begge materialer leveres i finérform, noe som gir enklere og raskere installasjon til en lavere pris. Ta kontakt med lokale entreprenører for å få et estimat på pris for hvert materiale. Fordi det er så mange varianter av hver type, er prisklassen stor.

Kostnad

Vanligvis koster murstein mer for å installere de fleste andre sidesporalternativene, men det kan øke verdien et hus opp til 6 prosent, ifølge homeimprovementhelper.com. Avhengig av type og størrelse av murstein som brukes, kan det enkelt koste $10 000 for et 2 500 kvadratmeter stort hus for materialer alene. (http://www.housingzone.com/index.asp?layout=estimatoru0026amp;estimator=bricksiding) For betonginstallasjoner kan materialer koste så lite som halvparten av dette beløpet igjen, avhengig av hvilken type betong som brukes. Materiale som fibercementbetong er det mest kostnadseffektive valget.

Andre hensyn

Begge sidesporalternativene er ekstremt energieffektive og gir utmerket isolasjon for et hjem og lavere månedlige energikostnader hele året. Et annet pluss er at denne tunge isolasjonen gjør en god jobb med å holde hjemmet stille. Brick har den ekstra fordelen av å være veldig enkelt å installere over andre sidespor, mens betong har et godt rykte for å opprettholde katastrofer som branner og stormer. Å velge et utvendig design for et hjem kan være vanskelig. Materialet som brukes til å dekke et hus bør være en langsiktig investering, så det er viktig å velge klokt og kreve forskning. To sidesporalternativer mange boligeiere vurderer er murstein og betong, som begge har fordeler og ulemper.

Andre artikkelen

Hvordan å redde antikke betongblokker
Hvordan klargjøre Trim Molding
Slik bruker du en bevegelsessensor til å kontrollere utendørs lys
Det beste laminatet ser etter kjøkkenbord
Typer ABS rørfittings
Hvordan reparere Wallboard rundt et dusjhode
Hvordan jobbe en håndverkskompressor
Hvordan lage et gulv til tregulv
Hvordan å beregne og installere gulvfliser
Hvordan lage tre klær linjer
Utvendig Maling Farge Ideer Med Kalkstein
Slik slår du en veggplate
Slik reparerer du Warped Doors
Slik oppdaterer du utsiden av en Ranch Style Home
Bostitch innramming pistol feilsøking
Hvordan bygge en Radius Interior Door Jamb
Hvordan bestemme når du skal redecorere ditt hjem
Naturlig måte å fjerne bakgrunnsborder
Hvordan trekke opp teppe og polere et betonggulv
Hvor mye laminatgulv trenger jeg?