Hvordan remodel et lite bad med en glassblokk dusj vegg og base

Hvordan remodel et lite bad med en glassblokk dusj vegg og base 

1.

Mål størrelsen på badet, badekaret og dusjen og lage en tegning. - Liten plassplanlegging begynner med planlegging og design først - uten å gi ekstra plass til å spare deg. måle badekaret eller dusjen, forfengelighet, toalett og skap - legg et målebånd på alt og få litt grafpapir (eller et dataprogram hvis du har det) og plott ut hva som er der nå. Den gode nyheten er at hvis du har et standard badekar (de fleste vanlige karer varierer fra 60 x 30 'til 60 x 34') eller en vanlig dusj / suge badekar kombinasjon (de fleste dusjer varierer fra 36 'x 36' til 40 'x 40 ') vil det være et glass blokk dusjrom valg for deg.

2.

Finn ut om eksisterende oppsett, utseende og funksjon på badet virker og utvikle en første kutt tegning av det nye designet - Nå er det tid til å kvitte seg med alt som er stort, omfangsrikt, sjelden brukt, virker ikke eller er bare galt. Prøv å bli mer effektiv med plassen rundt eksisterende badekar / dusj. forfengelighet for stor? Kan det bli erstattet med en sokkelvaske? Et bad remodeling prosjekt i Cleveland nylig gjort denne endringen med dramatiske resultater. Kan et eksisterende skap bli erstattet med åpne hyller? Kan du kjøpe et mindre toalett som setter seg nærmere en eksisterende vegg ?

Se også på badekar og / eller dusjrom for å se om de er plassert i riktig plass e for deg (hvis du kan holde avløp og dusjhode på samme sted, vil det spare deg for penger).

Sørg for at avløpene og dusjhodene fungerer som de skal. Hvis du trenger å bytte ut en dusjventil, vil hodet eller avløpssammenstillingen nå være på tide for å få dette gjort.

Bestem om du vil bytte ut badekaret med en dusj eller en dusj med en dør. For en tur i design, avgjøre om du vil komme inn fra høyre eller venstre side. (Merk: For en dørfri design trenger du vanligvis omtrent 58 'bred eller mer for å gjøre dette alternativet fungerer). Utvikle en ny penciled tegning av det du vil ha plass til å se ut og tegne omtrentlig størrelse og design (rett, buet eller vinklet) av den nye glassblokken dusjmuren.

Pass på å vurdere hvilken type gulv og veggmaterialer du liker når du er ferdig. En fliser dusj gulv og veggen har vanligvis en mer luksuriøs følelse enn en akryl vegg og base for en blokk dusjkabinett. Tile er vanligvis dyrere, men det er langt større limingsalternativer med klare tilfliser enn preformede akrylblokkbaser (som bare er tilgjengelige i standardstørrelser og former).

3.

Få inntrykk på ditt baddusjdesign, hold deg borte fra 'Onkel Louie,' og fullfør designen din - Rådfør deg med et bad remodeling profesjonell og / eller blokk installasjon entreprenør om ditt design og prøv å få en grov følelse av prosjektkostnader. Be dem om bestemte ideer for å holde kostnadene nede mens du opprettholder eller forbedrer ditt design. Sørg for å tenke på hva slags dusjutstyr du kan like - dusjkasser, benketer, sjampo og såpe nisjer, benplater etc.

Hold deg unna din velmenende 'Uncle Louie' eller noen annen venn eller familiemedlem som hevder å være bygningskompetent fordi de har gjort 1 bad jobb for noen år siden.

Vurder din ferdighet og hvilke fasetter av prosjektet du kanskje vil gjøre deg selv og hvor du må trekke ut. For dusjen kan du bestille premade glassblokkvegger og klare til fliser dusjbaser for å forbedre din ferdige kvalitet, men monteringene tillater deg fortsatt å spare penger ved å gjøre ditt eget feltarbeid som en gjør det din egen eller liten entreprenør.

Bestill din dusjbase og premade glassblokk dusjmurenheter - Bestill dusjen og premade vegger til den nøyaktige størrelsen, formen og utformingen av din planlegg. Sørg for å få en base og panne som er designet for å fungere med dine spesielle blokkdusjveger. Vurder også etset, farget og frostet glassblokk for å legge til mer stil og interesse i dusjen.

5.

La støvet begynne - Fjern det eksisterende badekaret eller dusjen, eventuelle rottede eller dårlige utseendevegger og gjenopplæring av rørleggerarbeid - Klipp ut badekaret eller eksisterende dusj og dårlig å utføre eller se på vegger og kaste bort. Hvis det er nødvendig - flytt eller forbedr VVS-ventilen, dusjhode eller avløp.

6.

Sett eller bygdusj dusjen din - For en ferdig fliser utvidet polystyren base. Denne basen kan installeres på 30 minutter eller mindre ved å sette basen på undergulvet med tynnmørtel og tilkobling av avløp (ditt andre alternativ er å bygge en slamplate som er ofte svært tidkrevende og krever et høyere nivå av konstruksjonskompetanse). For en akrylbase legger du glassblokkens dusjbunn på en mørtel og installerer avløpet.

7.

Bygg dine innvendige dusjvegger - Sett opp enten fuktresistent eller vanntett veggplate materiale på de omkringliggende veggene i dusjen. Hvis det er mulig, velg en dusjbase hvor veggbrettmaterialet er plassert mot innsiden av dusjbunnen for å eliminere eventuelle fremtidige vannlekkasjeproblemer. Installer dine ferdigveggsmaterialer (fliser, akryl, granitt, kultivert marmor etc.) i dusjen.

8.

Installer dine glassblokk premade vegger - Dette er en to-dagers prosess . På dag 1 sett glassblokken prefabrikerte vegger på basen og fest dem til sidene (jambs) hver 24 ' (minst) ved hjelp av et installasjonssystem for vinylstablertype. På dag 2 fyller du blokkene sammen.

9.

Hvis dette prosjektet har rystet i støvlene dine, tror du ikke du må gjøre dette prosjektet selv. du liker ideen om glass blokk dusj veggen i et lite bad, men er ikke en remodeling entreprenør og ikke spille en på TV vurdere å ansette en ekspert for å få det gjort riktig første gang for deg.

Nå som du er utstyrt med disse 8 1/2-trinnene, er du klar til å designe og bestille din glassblokk dusjmur og base for ditt lille bad remodeling prosjekt.

Tips og advarsler

 • Tenk på hva du er komfortabel med å gjøre og underlever resten.
 • Få råd fra en bygg og glassblokker profesjonell før du starter prosjektet ditt < / li>
 • Utvikle en plan før du begynner arbeidet
 • Remodeling et lite bad og inkludert kule funksjoner som en glass blokk dusj veggen er ikke den enkleste tingen å gjøre. Du vil kanskje ha det enkle og utseendet på en buet tur i dusjen - eller bare de kule, rene moderne linjene i blokkene - men har du plass til å trekke den av? Lær disse enkle trinnene for å gjøre en drøm glassblokk dusjmur og base konsept til virkelighet.

  Andre artikkelen

  Slik fjerner du blekkstempel fra behandlet tre
  Slik finner du utgått bjørk hardgulv fra Rona
  Slik fjerner du vinyllimmer over betong for å installere keramikk
  Hvordan blir Adobe Houses gjort?
  Kommersielle Markiser Ideer
  Hvordan forbedre varmeisolasjon
  Hvordan bygge tresavehester
  Slik sprer du Round Rock Cobblestones
  Slik påfører Epoxy Coatings
  Hvordan kutte en Exisitng countertop
  Slik legger du gummifliser
  Mortgage Problem Hjelp
  DIY Porch Kits
  Slik legger du keramisk flis på en betongplate
  Hvordan fjerne Horse Hair Plaster
  Slik legger du til et hovedsoverom til et mobilhjem
  Slik bruker du en POTS-telefon
  Slik forsegler du en stencellerbetong
  Liste over grønne byggprodukter
  Slik installerer du en Bad Fan Timer