Slik løser du keramisk flis til en treplattform

Slik løser du keramisk flis til en treplattform 

1.

Legg ned overflaten av benken med håndflaten, få den glatt og fri for glans eller smuss. Tørk av støv.

2.

Med ditt nivå merker du en rett linje midt på benken, fra forsiden til baksiden. Bruk limet trowel til å spre lim over noen få kvadratmeter av overflaten, på forsiden, over den merkede linjen. (Linjen skal fremdeles være synlig gjennom limet.)

3. Trykk pennplintene på plass, og start på hver side av linjen, med den ferdige tennespissiden sitter på Forkant av benkeplaten.

4. Spre mer lim etter behov, bygg flisfeltet tilbake og til sidene, og hold nakkekantene vendt mot forsiden. Klipp baksiden og sideflisene på flisekutteren etter behov. La flisene sette seg over natten.

Bruk grout float for å bruke fugemasse over toppen av benken, trykk den inn i mellomromene mellom flisene og klem den av flisen ansikt. La fugemasse sitte i mellomrom i ca. 10 minutter, og tørk deretter overflaten av med en fuktig svamp for å ta opp gjenværende fugemasse. La fugemidlet kurere i to dager før du bruker benken.

Tips og advarsler

 • Hvis du ikke skal trimme ut den vertikale forkanten av benken i tømmer, bør du vurdere å få tynne, dekorative trimfliser til å henge der og sikre dem med lim.
 • Bruk øyevern når du skar fliser.
 • Legge fliser på et gulv krever vanligvis svært stiv sementbrett og tinsettmørtel, men det er mye enklere på en benkeplate fordi det ikke blir vesentlig vekt på det. Omtrent alt solid, flatt, relativt immobilt underlag vil gjøre når det gjelder flislegging av en benkeplate, inkludert tre. Hvorvidt benkeplaten er en uferdig kryssfinerramme, eller en ferdig tre benkeplate som du bare vil kle på, er det relativt lett å fikse keramikk.

  Andre artikkelen

  Forklaring av Bordsagblad
  DIY Gulvteppe
  Forholdet mellom stoffmykner og vann for fjerning av tapeter
  Hva er finérkryssfiner?
  DIY Radiator Isolasjon
  Vedovn installasjon
  Slik Vanntett Gulvmaling
  Slik Refinish Tub u0026 Sink
  Slik legger du til vann til betong
  Hvordan lage utvendige trapper
  Hvordan sette betongankerbolter
  Slik åpner du en kjøkkenforsyningsbutikk
  Hvordan å flare aluminium slange
  Hvordan velge Solid Surface countertops
  Hjemmelaget Sag Hester
  Slik fjerner du bokstavene fra en PVC-rør
  Hvordan anker en pinne i en vegg
  Hvordan installere trepanel på taket
  Hvordan kutte Quarter Round Molding Returns
  Slik bor i kvarts benkeplater