Instruksjoner for Toklo laminatgulv

Instruksjoner for Toklo laminatgulv 

Klargjøring av gulvet

Når du har kjøpt Toklo laminatgulv, må du lagre de uåpnede panelene flatt. La boksene forbli hjemme i normal temperatur og fuktighet i minst to dager, slik at låsesystemet ikke kryper under eller etter installasjon. Gulvet bør holdes helt tørt når du installerer det; Toklo laminatgulv kan ikke installeres på bad, kjellerere utsatt for flom eller andre fuktige rom. Panelene kan plasseres over vinyl, linoleum og keramiske fliser, samt eksisterende tregulv. Fjern alle tepper og teppebraketter før installasjon. For bruk på betong eller flis gulv, legg ned en polyetylenfilm før du installerer panelene. Hvis Toklo-gulvbelegget er plassert på et oppvarmet gulv eller i nærheten av et varmesystem, kan det ekspandere og skifte over tid. Ekstra forsiktighet må tas når gulvbelegget er utsatt for slike elementer for å unngå sprekker og ujevne overflater.

Installere Toklo laminatgulv

Før du begynner installasjonsprosessen, kontroller panelene for feil eller andre problemer. Monter gulvene parallelt med lengste lengde på rommet. Begynn å legge panelene nede i venstre hjørne av rommet og arbeid deg langs lengden før du beveger deg til høyre. La et 1/4-tommers mellomrom mellom gulv og alle vegger for å tillate ekspansjon. Etter å ha plassert det første panelet, installer det andre ved å montere det andre panelets tunge i det første panelets spor i en 30-graders vinkel. Klipp det siste panelet i hver rad med en sag for å passe til plassen, og bruk denne resten for å starte neste rad. Monter hver rad helt før du går videre til neste. Når en rad er ferdig, må du sikre den til forrige rad ved å trykke den på plass med en tappekloss og en hammer. Før du installerer den siste raden, kutt gulvene i lengderetningen slik at den passer godt og fortsatt opprettholder et ekspansjonsgap på 1/4-tommers.

Rengjøring og vedlikehold

Mens Toklo laminatgulv er fuktresistent, må det fortsatt være holdes så tørr som mulig. Rengjør med støvmop eller støvsuger for å fjerne støv, smuss og tørrstøt. For å rengjøre flekker, bruk en fuktig klut eller mopp med så lite vann som mulig. Etterpå tørk de moppede områdene grundig med en myk klut. Forhindre våt føtter og sko fra å ødelegge Toklo-gulvene ved å plassere en matte og skostativ ved siden av hver utvendig inngang. Tørk opp spill umiddelbart, men bruk ikke såpebaserte rengjøringsmidler eller polere på gulvet. Slipeputer bør aldri brukes på laminatgulvet da de kan ødelegge fuktseglingen helt. For sta plasser at vannet ikke vil rense, bruk noen dråper neglelakkfjerner på en myk klut for å forsiktig tørke det uønskede rotet i en sirkelbevegelse. Installer filtputer på bunnen av møbelbenene og omorganiser tunge biter ofte for å unngå å gi innrykk. Hold skarpe og punktvise gjenstander, inkludert høye hæler, bort fra gulvet så mye som mulig. Toklo laminatgulv er laget med en kjede av fuktsikker hardwood og lamineres for holdbarhet. Brikkene er koblet uten lim, montering eller annen maskinvare, og stole på Pergo's InterLock-låsesystem. Toklo laminatgulv er tilgjengelig i over 40 nyanser og trekorn.

Andre artikkelen

Slik fjerner du et bad forfengelighet for å installere en skipsvask
Hvordan panel et loft
Hvilken flis er anbefalt å ikke grout?
Tennessee Building Codes for en Home Foundation
Slik tørker du ut et gjennomsøkingsrom
Slik bytter du et stykke Pergo
Modulære hjemmestiler
Byggeplan for en Solar Hot Air Collector
Fuelgel peiser i forhold til elektriske peiser
Slik fjerner du pet flekker fra hardvedgulvene dine
Tetningsrør for veggfliser
Loft Garage Prosjekter
Picket Fence Building Instruksjoner
Slik bytter du en VVS-toalettflens
Hva er forskjellen mellom en hagebadekar og et romersk badekar?
Slik installerer du en takvifte i åpen luft
Slik fjerner du vann flekker på gipsflettede tak
Hvordan bestemme verdien av en kjeller soverom
Color Theory Architecture
Fordeler og ulemper med akryl vask