Hvordan ta en vegg ned i et kjøkken

Hvordan ta en vegg ned i et kjøkken 

1.

Klipp langs takhøyden for å kutte gjennom arkklippet med en verktøykniv. Ved å kutte båndet reduseres risikoen for å rive eller rive mellom den ikke-bærende veggen og taket når veggen er fjernet. Ta en ekspert ut av om veggen din er bærende før du starter.

2.

Fjern dekkplaten og dekselet på begge sider av den ikke-bærende veggen. Bruk en sperre og skrutrekker, slik at du ikke skader dem. Pass på at vannet ditt, gass og elektrisk er slått av.

3. Bruk en kråle for å åpne hullet Husk at tidligere huseiere kan ha renovert veggen tidligere, og det kan være uventede rørlegger-, el- eller gassledninger. i veggen.

4. Fjern platen eller stein og dreiebenk på begge sider av veggen. Ta større deler ut i intakt hvis det er mulig, og dra dem straks til avfallshunken eller stor søppelbøtte. Rengjør mindre biter når du jobber for å hindre sporing av rester gjennom resten av hjemmet.

5.

Kontroller at strømmen er slått av før du flytter eller flytter de elektriske ledningene. Ubenyttede ledninger kan avkuttes individuelt ved hjelp av nøtter i en passende koblingsboks. Ikke la noen eksponerte eller dangling ledninger. Hvis det er vann og gassledninger Du bør ringe en rørlegger for å bestemme hvordan du beveger rørene trygt. Når ledninger og rør er håndtert, kan du fjerne pinnene.

6.

Klipp negler med en Sawzall og fjern de resterende pinnene. Prøv å minimere skade på tilstøtende vegger, tak, beslag og inventar. Se alltid etter tegn på mugg, mugg, termitter, rotter, trerot eller annen skjult skade før du kaster bort ruskene dine.

Tips og advarsler

 • Beskytt tilstøtende rom og overflater ved å skjerme av arbeidsområdet med plastplater og dråper. Dekk alt etter at støv og rusk vil slå seg fast. Hold andre rom stengt og begrense mengden fottrafikk gjennom arbeidsplassen. Vegger som går parallelt med takbjelker er ofte ikke bærende, men det er verdt å ha en ingeniør eller bygningsekspert, kontroller veggen din for å være sikker før du begynner. Bærende vegger bør ikke fjernes uten ekspertråd.
 • Å ta ned en kjøkkenvegg kan ofte åpne et tett eller smalt kjøkken til resten av boarealet. Det er viktig å ha veggen din undersøkt av en ekspert for å sikre at veggen ikke er bærende, og det er viktig å slå av el-, vann- og gasservice til det området av hjemmet før du åpner veggen. Noen kjøkken remodels som inkluderer en vegg fjerning kan også kreve en byggetillatelse i ditt område.

  Andre artikkelen

  Hjemmet viser i Seattle, Tacoma
  Ideer for å designe en jenterom på skolen
  Slik installerer du Precut Granite Counter Tops
  Forskjeller mellom Gips og Sheetrock
  Definisjon av Stillas
  Hvordan sette Hardwood Floors i kjelleren
  Hvordan lage gulvplanker
  Måter å fjerne gammel teppe lim eller polstring på en tregulv
  DIY Dusjpanel Installasjon
  Slik fjerner du Hardie Plank
  Hva er hundedyret gjerde?
  Kjøkken Caulking Tips
  Hvordan finne taktak ved hjelp av en vinkelfinner
  Hva er Salt Weathering?
  Hvordan å ramme en vegg med en dør jamb
  Hvordan lage en Solar Box komfyr
  Syntetisk Stucco Installasjon
  Slik fjerner du en teppepute fra tregulv
  Slik bruker du en MIG Wire Welder
  Hvordan få tak i land