Hvordan Seng Store Gulvfliser

Hvordan Seng Store Gulvfliser 

1.

Opprett et undergulv for flisene som skal ligge på. Kontroller nivået på undergulvet ved hjelp av en nivålinje. En nivåbjelke er en lang, flat bar som du kan dra over gulvets overflate for å vise områder med stigninger eller dyp. Merk disse områdene og korrigér dem før du installerer de store gulvfliser. Undergulvnivået bør ikke avvike mer enn 1/8 tommer i høyden pr. 10 fot gulv.

2.

Slå av høye områder av undergulvet til de er jevne med resten av overflaten, enten ved hjelp av en betongkvern til betonggulv eller gulvslip for tregulv. Fyll dyp i undergulvet ved hjelp av en selvnivellerende sammensetning spredt med en trowel for å skape en jevn overflate.

3.

Plasser en sprekk-isolasjonsmembran på undergulvet. Du kan bruke væskemembraner ved å bruke en malingsrulle som legger membranen over hele overflaten av gulvet og lar det tørke i henhold til produsentens instruksjoner. Den sprekk-isolerende membranen danner et tynt lag mellom undergulvet og flisene som holder sprekker i undergulvet fra å knekke de store fliser.

4.

Bland mørtel til det er bakke på bakken av fliser, spre et lag mørtel på flisene ved hjelp av flaten på trowel. Gå over mørtelet med tynnkanten av trowel for å heve ryggene i mørtelet for et jevnt grep til gulvflate.

Legg flisene på plass, ta lett på flisene for å legge dem ordentlig i mørtelen. Fjern alt overflødig mørtel fra flisens sider, og Gjenta deretter prosessen med neste flis, plassere flisene mellom flisekanter for jevn mellomrom og plassering.

6.

Tillat mørtelen å tørke over natten, og fest deretter leddene mellom flisene. Fjern avstandsstykkene, og spred deretter fugemasse mellom flisene ved hjelp av en fugemasseflate for å skyve fugemidlene inn i leddene, fyll dem helt. Vent 30 minutter for fugemasse å være gin å tørke, og tørk deretter bort overflødig fugemasse med en fuktig svamp.

7.

Vent natten over for fugemasse å sette, og tørk deretter overflaten av flisene med en lintfri klut for å fjerne fugemasse fra flisoverflaten. Tillat ytterligere 10 dager til tre uker før fugemassen settes helt i henhold til produsentens anvisninger.

8. Bruk et tynt lag av tetningsmasse til flisegulvet til Beskytt overflaten mot flekker og undergulvet fra vannskader.

Tips og advarsler

 • Hvis en flis settes ujevnt, fjern flisen og fjern mørtel på baksiden. Legg igjen et lag mørtel og legg flisene igjen, plasser ekstra mørtel på de nødvendige hjørnene for å nive den med de omkringliggende fliser.
 • Store gulvfliser har en tendens til å skape et annet sett med installasjonsvansker enn mindre fliser. Størrelsen og vekten av store fliser gjør dem vanskeligere å bevege seg rundt og sette, og en gang plassert, vanskeligere å justere. De krever sterkere undergulv med mindre overflateanomalier som kan forstyrre grepet av mørtel og jevnt nivå på flisoverflaten. For å overvinne vanskeligheter ved installasjon er det spesielle teknikker for å følge i store gulvfliser, noe som gir en overflate like behagelig som små fliser.

  Andre artikkelen

  Hvordan finne uvanlige husplaner
  ADA Striping Regulations
  Testmetoder for jordimpermeabilitet
  Slik dekker eksisterende gulv til kjøkken
  Billige hytter i Windsor, Ontario
  Hvordan fjerne et flekk på Cedar Siding
  Hvordan bygge en enkel Timber Gate
  Ideer for to-stykke kronforming
  Hvordan Pickle Paneling Walls
  Tilpassede teknikker for tregulv
  Hvordan riktig bruk en gjenvinnende sag
  Instruksjoner for å installere Vinyl Tile
  Hvordan å glasere hvite kjøkkenskap
  Hvordan kreves et skattegodtgjørelse for oppussing av hjemmet
  Slik skjærer du mildt stål
  Installasjonsinstruksjoner for badekardusj
  Slik installerer du Crown Molding på kjøkkenskap
  Patio Walkway Ideas
  Bathroom Cabinetry Ideas
  Hvordan måle kvadratfotografien av massive overflate benkeplater