Slik installerer Baseboards / Molding

Slik installerer Baseboards / Molding 

1.

[Hvis du erstatter støping] Bruk prybjelken til forsiktig å trekke den eksisterende støping av veggene. Hvis støpingen er i god stand, bare dårlig oppstrammet, kan du bare male på trimmen og reinstallere den. Hvis støpningen selv er skadet, les videre.

2.

Bruk Stud Finder til å finne studene i veggene du vil være 'trimming'. Merk enkelt plasseringen av pinnene med en blyant like over høyden av støpningen.

3.

Mål avstanden fra den ene enden av veggen til den andre (eller fra kanten av en dørs trim til hjørnet av veggen). Hvis en ende av veggen slutter i et utvendig hjørne, må du kutte støpningen i 45 graders vinkel, og forlate baksiden av støpningen kortere enn Hvis en ende er et innvendig hjørne, må du bare kutte til riktig lengde, med enden av støpningen helt vertikal.

4.

Midlertidig fest støpselet til vegg med tre ferdigspiker, en i hver ende og en i midten (kjør neglene inn i studs).

5.

Mål neste del som du gjorde den første. Men hvis dette stykket støter til det forrige stykket i et innvendig hjørne, må du ta spesielle skritt. Hvis det går sammen i et utvendig hjørne, skal du bare kutte det i en vinkel på 45o som den første.

6.

Hvis brikken er i et innvendig hjørne, skjær det med en 45 ° vinkel s o at forside av støpningen er kortere enn baksiden. Bruk en håndtak for å kutte stykket vertikalt, etter trimens ansikt. Dette bør resultere i en kant som passer (når den er plassert mot det forrige stykket) passer perfekt.

7.

Legg bitene sammen, og fest det nye stykket som du gjorde sist.

8.

Fortsett til alle trimene er midlertidig sikret. Dobbeltklikk alt utseende, og hvis du er fornøyd, spik alle brikkene forsvarlig mot veggen ved å nagle etterbehandling av negler gjennom trimmen i hver pinne. Hvis en neglpistol blir brukt, vil den eliminere alle mis-treff og bøyd neglhoder, skape et profesjonelt utseende.

Bruk en neglestempel for å peke på nagelhodene og plasser et dumpe kitt over hvert hode. Etter at kittet tørker, sand det ned og berør opp maling jobben 10.

Nyt den nye støpningen og pengene du sparte, ved å gjøre det selv.

Tips og advarsler

h4>

 • Kontroller alltid målingene dine før du kutter.
 • Det er alltid bedre å kutte litt lengre enn litt kort, da du kan kutte ut ekstra, men du kan Ikke vær noe tilbake som du kutter av.
 • Hvis du bruker en hammer for å spike neglene inn, vær forsiktig! Ikke gå glipp av neglens hode, da dette vil ødelegge trimmen. Prøv å slå hodet rett på hver gang, da bøyingen spiker vil skje i treet.
 • Ved å installere eller erstatte din trim / molding, vil du oppgradere husets utseende og spare en god del penger.

  Andre artikkelen

  DIY: Kitchen Base Skap
  DIY Kitchen Base Skap
  Slik blander resirkulert glass i betong benkeplater
  Hvordan fjerne teppe fra kryssfiner trapp treads
  Tempererte glassbehov
  Slik installerer du Corner Base Cabinets
  Slik installerer du murstein på treflate
  Hvor tykk skal en betong garasje gulv være?
  Hvordan få tak i land
  Hvordan spare penger og ha et energieffektivt hjem
  Slik beregner du Backsplash Tile
  Historisk Farm Preservation Grants
  Hvordan å klatre opp en skap dør
  Behandlet Treverk Spesifikasjoner
  Hvordan å rengjøre polyuretan skum av verktøy
  Lett å bruke trefyllere til å dekke egekorn
  Slik byder du på nye takprosjekter
  Slik installerer du en inngangsdør fra innsiden eller utsiden
  Teori for strålende oppvarming
  Cabinet Designs u0026 Styles