Hvordan lage betong benkeplater

Hvordan lage betong benkeplater 

1.

Velg fargen din. Betong er det eneste baldematerialet hvor fargevalg er virkelig ubegrenset. Velg fargestoff, flekk, syre flekk, eller en kombinasjon. Velg en farge, eller velg 50. La installatøren male et bilde med fargestoffer. Mens en blå og gul stripete countertop ikke venter potensielle homebuyers, er det muligheten som teller her.

2.

Legg til et innlegg. Betong benkeplater kan akseptere nesten ethvert materiale som en innsats, inkludert naturstein, glassfliser eller stykker, treutskjæringer og metall. Spør leverandøren din om forslag eller bla gjennom bilder online for inspirasjon

3.

Velg integrerte funksjoner. Skjønnheten av betong som kjøkkenbordsmateriale ligger i sin allsidighet. Enhver funksjon du kan drømme opp kan sannsynligvis bli integrert, inkludert sømløse vasker og ryggplater, avløpskort, trivets og forsinket urtpotter.

Velg kanten. Kantalternativer er praktisk talt ubegrensede når du arbeider med betong, da mugg kan settes inn i betongformen for en preget kant i omtrent hvilken som helst konfigurasjon. Snakk med din konkrete benkeplate leverandør om standard kanter de tilbyr, som vil som alternativene dine for å ha en tilpasset mugg opprettet.

Betong benkeplater er en ganske ny trend som raskt tar tak i, og med god grunn. Betong er det mest fleksible benkeplaten rundt, og tilbyr den ultimate tilpasningen og lavt vedlikehold. Følg disse trinnene for å designe ditt eget betongbord.

Andre artikkelen

Hvordan finne en billig servant for badet
Hvordan ramme for Cement Steps
Slik kobler du solpaneler i parallell
Slik installerer du grout på en fliseback
Hvordan sette Travertin Tile
Krav til lisensiering for solpaneler
Toalettmontering på veggmontering
Hvordan bygge en russisk badstue
DIY Betongarbeid
Moderne Peis Design Ideer
Hvordan male dusj keramiske fliser
Slik fjerner du linoleumgulv fra sement
Hvordan lage trehåndtak på tre dreiebenk
Vanlige elektriske ledninger og beslag
Slik beregner du betong i Sq Yards
Hvordan installere selvklebende gulvfliser på toppen av gamle fliser
Slik fjerner du Old Vinyl Flooring Tile fra overflaten av en eksisterende underetasje
Slik Reset Tech Tech Calipers
Hvordan måle volumet av stenarbeid
Slik legger du 18 tommers flis