Hvordan lage et hjem oppvarmingskanalsystem

Hvordan lage et hjem oppvarmingskanalsystem 

Prep Work

1.

Få en strukturplan for bygningen din. Hvis du er i ferd med å håndtere eksisterende konstruksjon og ikke kan finne en plan, må du bruke målebåndet til å lage en tøff plan for kjelleren eller gjennomgå plass.

2. varmeapparat. Dette elementet er sentralt for alle andre deler av varmesystemet og har vanligvis de mest restriksjoner på sikker plassering. Hold produsentens sikkerhetsspesifikasjoner oppmerksom på, og husk at en sentralvarmer vil kreve mindre kanalarbeid enn en på periferien av bygningen.

3.

Plasser luften - Ta tak i taket. Dette skal være plassert i taket eller høyt på veggen. Varm luft stiger, slik at luften det tar inn, vil allerede være den varmeste i huset, noe som gjør hele systemet mer effektivt.

4. Planlegg en kanal med kanalarbeid fra luftinntaket til varmeren. Bruk din strukturplan for å sørge for at du ikke planlegger kanalarbeid som går gjennom en strukturell stråle.

5.

Plasser en rist i hvert rom i bygningen du vil ha oppvarmet. Disse rattene skal ligge i gulvet. Varmluft stiger, så luft fra gulvnivå passerer gjennom hele rommet. Et tak i taket må varme hele rommet før folk på gulvnivå kan føle fordelene.

6. Planlegg en kanal med kanalarbeid fra hver rist til varmeren. Det er tilrådelig å ha kanaler fra hvert rist, kom sammen i vanlige trunker for å kutte ned mengden av totale kanaler. Bruk din strukturelle plan for å unngå å planlegge en kanalrute som går gjennom hindringer under huset.

7.

Kontroller dine planer med en profesjonell. Hvis du er en profesjonell, vil dette være en medarbeider eller veileder. Hvis du ikke er profesjonell, kan dette være en entreprenørvenn eller noen på Byplanleggingskontor.

8.

Kontroller med ditt lokale bygningskodekontor for å forsikre deg om at planene dine er i samsvar med bygningsreglene. Juster dem hvis de ikke er.

Tips og advarsler

 • Mange hjemmebrukesentre tilbyr klasser på mange forskjellige prosjekter. Du vil kanskje sjekke med din lokale butikk for å se om de har kommende kurs.
 • Som med enhver konstruksjon kan feil med dette prosjektet være kostbart og farlig. Hvis du har spørsmål om hvordan du gjør dette riktig, få hjelp av en profesjonell.
 • Å designe ditt varmekanalsystem er et spørsmål om å koble alle delene sammen. Systemet ditt vil bestå av fire deler: varmeapparat (enheten som varmes opp i luften), luftinntaket (en kilde til ny luft å varme opp), kanaler (som gir varm luft til forskjellige deler av bygningen) og rister (der varm luft flyter inn i enkelte områder). Enten du bygger et helt hus fra bunnen av eller installerer et nytt system i eksisterende konstruksjon, forblir prosessen stort sett det samme.

  Andre artikkelen

  DIY Utvidelse av skumisolasjonssett
  Hva er blyrør blinker?
  Slik legger du til Laminat benkeplater
  Hvordan lage et bad gulvplan
  Hvordan å ha et tregulv Raffinert Uten Kjemikalier
  Ideer til et Clawfoot Tub
  Hvordan Sammenlign Isolert Vinyl Siding Kostnader
  Hvordan lage en 3D-Blueprint
  Treverkende håndverktøy
  Den beste måten å isolere en frittliggende garasje
  Hvordan Damp Proof et interiør kjeller gulv
  Slik installerer du gulvbelegg
  Kan du installere keramiske fliser på teppet?
  Hvordan rive opp asbestfliser
  DIY Wood Lap Siding Installasjon
  Hvordan bygge en 10x10 dekk
  Slik fjerner du bokstavene fra en PVC-rør
  Slik bytter du en enkelt håndtak med badekar
  Faux Finish teknikker for betong
  Begrensninger på solpaneler