Hvordan å bygge en rullestol rampe

Hvordan å bygge en rullestol rampe 

Klipp ut sidene

1.

Kontroller retningslinjene fra amerikanerne med Disabilities Act for detaljer om rampekonstruksjon. Din by bør ha et planleggingsavdelingskontor. Ring dem for å se om det finnes lokale lover som styrer spesifikasjoner for rullestolrampe.

2. Bruk en blyant eller kritt til å trekke sidene på tykkere arket av kryssfiner, 3 / 4-tommers ark. Start med å måle langs kanten av kryssfinerplaten. Lag et merke på seks fot. Dette vil være den nederste kanten på den ene siden av rampen.

3.

Bruk t-kvadratet til å måle seks tommer direkte over forrige mark og lag et annet merke. Tegn en rett linje fra det merket ned til hjørnet av kryssfinerplaten som danner en trekant som er seks tommer lang med 6 tommer høy.

Bruk sagen til å kutte dette trekant ut av kryssfinerplaten. Dette er den første siden av rampen. Bruk den til å spore en annen trekant ut av det samme kryssfinerarket. Dette kommer til å være den andre siden av rampen.

Legg til glidere

1.

Klipp 1 til 4 tommer i to fire fotstykker. Start fra bunnen, ta blyanten og merker hver 8 tommer langs sidens skråning. Skru de to 1 til 4 tommers stykkene ved de to første merkene som starter fra bunnen. Bruk to skruer per side. Bjelkene på forsiden av rampen skal plasseres horisontalt og flush til bakken.

2.

Kutt 2 tommer med 4 tommer i halvparten, og totalt 8, 4 -foot stykker. Ta dine 2 tommer med 4 tommers stykker og skru dem inn i sidene, to skruer per side, ved hvert annet merke.

3.

Disse er bjelkene - horisontale støtteelementer som løper fra side til side opp i midten av rampen. Legg til en ekstra 2 til 4 tommers bjelke til bunnen, bakhjørnet av rampen.

Overflate rampen

1.

Mål seks meter langs de åtte -foot kanten av en av 3/8 tommer kryssfiner ark og lage et merke. Mål og merk i samme avstand langs den andre siden og trekk en linje mellom de to merkene.

2.

Bruk saga til å kutte langs linjen og du er igjen med et ark med kryssfinér som er 4 x 6 tommer Legg dette arket over det andre arket og spor det. Klipp det andre arket. Hvis du planlegger å legge til et siste lag av masonitt eller Skatelite for å glatte ut rampen, bruk dette arket til å spore en linje på arket og kutt det også.

3.

Skru kryssfinérplater og Masonite eller Skatelite til rampen. Plasser det første kryssfinerarket over skjelettstrukturen og bruk treskruer rundt hver fot eller så, skru arket til 2-tommers bjelker. Legg det andre andre arket av kryssfiner etter samme fremgangsmåte og deretter etterbehandlingsarket av Masonite eller Skatelite.

Tips og advarsler

 • Du kan legge til en tilbake til rampen ved å kutte en 6 til 4 tommers stykke av dine 3/8 tommer kryssfinerskrap og skru den på baksiden av rampen.
 • Hør alltid og følg AD En veiledning og lokale lover når du skal bygge en rullestolrampe.
 • Overvei å ansette en ekspert for å bygge rampen.
 • Rullestolramper gir ikke bare tilgang til steder for personer med mobilitetsproblemer, de kan også være lovkrav i enkelte bygninger og rom. Strenge føderale og lokale retningslinjer styrer spesifikasjonene for konstruerende rullestolramper og bør alltid konsulteres før prosessen påbegynnes. Følg trinnene under for å bygge en rampe som stiger seks inches, er seks meter lang og fire meter bred og forsøker å overholde ADA-standarder.

  Andre artikkelen

  Moderne Kitchen Backsplash Ideas
  Verktøy som trengs for å fjerne tregulv
  Hvordan bygge tretrapper til mobile hjem
  Hvordan legge fliser over et betonggulv som har limrester fra teppe
  Hvordan fjerne fliser fra en dusj Surround
  Slik festes Stair Runners
  Hva er gulvvarme?
  Hvordan blir paletter gjort?
  Slik legger du til en dusj i kjelleren
  Blown-In Isolasjon u0026 En Dampbarriere
  Innredning av treovnsinstallasjoner
  Veibeskrivelse for å bygge en 10-til-12 lagringsstasjon
  Kjeller-tepper
  Slik reparerer du poppede nagelskruer på en halv tommers gipsvegg
  DIY toskansk murstein
  Slik kontrollerer du peisen din med en fjernkontroll
  Den beste måten å male glassfiberdører
  Interiør Paint Tools
  Slik skjærer du et vindu med en 45 graders vinkel
  Ideer på å dekke trepanel