DIY: Rip ut en undergulv og flis

DIY: Rip ut en undergulv og flis 

Rippe ut flisene

Hvis du arbeider på et relativt lite område, ta ut flisen manuelt ved hjelp av en hammer og en flat skrutrekker. Hold skrutrekkeren oppreist i fugemasse og trykk forsiktig på skrutrekker nedover med en hammer. Når en innrykk har blitt startet, hold skruetrekkeren i en vinkel for å fjerne eventuelle resterende fugematerialer. Arbeid den under flisen i en vinkel, og trykk på skrutrekkerhåndtaket med hammeren til flisene slippes ut.

En lang krøller og en hammer kan brukes til større jobber eller hvis flisen er vanskelig å fjerne . Eller, leie en roterende hammer fra en boligforbedringsbutikk. Flisene skal komme opp ganske enkelt med verktøyet i meiselenden.

Rippe ut undergulvet

Det er ikke alltid nødvendig å fjerne undergulvet for å installere nye gulv. Men hvis du bestemmer deg for å rive ut den nåværende undergulvet, enten for å erstatte det med noe annet eller å reparere skade (som vannskader), er det to måter å gjøre det på.

Hvis treet ble spikret i, trekk neglene opp med en hammer eller kjevebjelke og fjern undergulvet i treet. Hvis undergulvet ble skrudd ned, bruk baksiden på en elektrisk borer for å skru ut skruene og fjern deretter undergulvet. Noen velger å rive undergulvet ut ved hjelp av en kjevebøyle eller en heftig skovl , men det tar mye styrke og kan ikke være veldig produktiv. Det kan virke tidkrevende å fjerne hver skrue eller spiker, men i det lange løp kan det spare deg for mye ekstra tid og energi. for å fjerne et eller flere lag av undergulv av gangen. Enkelte jobber krever bare fjerning av det øverste laget av undergulv .

Andre tips og ideer

Den andre tingen å vurdere før du ripper ut flis eller undergulvet er om det virkelig er nødvendig å gjøre det. Ofte kan du installere keramiske fliser rett over eksisterende undergulv, og noen ganger fliser gulvet også. Dette kan gjøres ved å skru ned et sementbord først. Før du fliser over eksisterende gulv og undergulv, må du være sikker på at høyden på den nye gulvet vil fungere med omgivende rom og døråpninger.

Ta alltid sikkerhetstiltak, spesielt under riving, ved å bruke vernebriller, vernehansker og maske. Ripping ut fliser og undergulv kan virke som en skremmende oppgave for mange villaeiere, spesielt de som ikke har erfaring med forbedringsprosjekter. Men med litt tålmodighet og noen få grunnleggende verktøy, er det å fjerne et fliser og en undergulv et prosjekt som enhver villaeiere kan fullføre på egen hånd.

Andre artikkelen

DIY Tile-Drilling
Maskiner for å lage tregulv
CAD Drafting u0026 Design Technology
Slik bruker du gulvbeleggningsforbindelse
Solar Water Funksjoner
Hvordan bruke en Chuck Tool Drift Key
Hvordan legge dimensjonale helvetesild
Spring Winding Garage Door Installasjon
Slik rammer du et hjørne med metallpinner
Hvordan lage keramisk flis i et dusjområde for maling
Hvordan komme i gang med solenergi på ditt hjem
Hvordan blande Thinset
Hvordan bygge en dør i kjelleren
Slik installerer du gulvfliser med tregulv
Hvordan tegne et utvendig hjørne
Slik fjerner du Glassfliser fra en vegg
Hva er en infrarød brenner?
Slik isolerer du en plate
Slik installerer du en Glass Mosaic Tile Backsplash
Hvordan å abate og fjerne asbest og bly