Hvordan male gulvbjelker for et kjellerloft

Hvordan male gulvbjelker for et kjellerloft 

1.

Velg riktig maling. Bruk vannbasert latexmaling i flat overflate. Unngå å bruke oljebaserte maling på grunn av de skadelige og potensielt farlige røykene som produseres av disse produktene. Ikke velg en halv eller full glans, fordi lysrefleksjonen på glatte maler vil trekke for mye oppmerksomhet til taket. Du vil at taket skal 'gå vekk' ikke tiltrekke seg oppmerksomhet.

2. Bruk en spraymåler til prosjektet. Sprøyting av tak, i stedet for å male dem med en børste eller rulle, vil gjøre jobben gå mye raskere og betydelig redusere nakkebelastningen. Sprøytepistoler er litt vanskelige å håndtere riktig i begynnelsen, slik at de praktiseres på stykker skraplumber eller gips. Gode ​​sprøytepistoler er tilgjengelige hos lokale oppussingsbutikker for under $50, og er nyttige rundt huset for andre prosjekter.

3.

Forbered kjelleren for spraymaling. Spraymaling gir en fin tåke av maling eller 'over spray'. Disse små dråpene av maling vil reise overalt og kan være vanskelig å rydde opp en gang tørr. Dekk alt i kjelleren, inkludert gulv, vegger, takarmaturer og innredning med plastdempere. Lag en plastisk tarpskjerm på tvers av døråpninger til rom du ikke har tenkt å male.

4.

Utstyr deg selv for spraymaling. De over spray dråper er ekstremt vanskelig å fjerne fra menneskehår, hud og klær. Bruk engangsmalerklær, sko støvler, vernebriller, hansker og en åndedrettsmaske som passer over munnen og nesen. Bruk en strømpeppe som dekker hele håret ditt. Dekk ethvert ansiktshår med en maske. Dekk øyenbrynene med et tynt lag av petroleumjell.

5.

Bland malingen med riktig mengde eller vann eller tynnere. Sprøytepistoler kommer med et verktøy som indikerer riktig tykkelse av maling. Maling som er for tynn, vil forårsake et enormt rot og malingen holder seg ikke godt i taket. Maling som er for tykk, vil jamme sprøytepistolen.

6.

Masker eller dekk viktige ledninger i taket. Vedlikeholdsarbeidere, som telefonreparatører, må kanskje identifisere ledninger etter deres farge, så ikke mal over disse ledningene. Våtmaling kan også forstyrre ledige ledningsterminaler for telefoner eller dørklokker.

7. Hold sprøytepistolen ca. 24 tommers vekk fra taket og hold pistolen i bevegelse mens du sprøyter til Forhindre oppbygging av maling som vil dryppe av taket.

8. Bruk to lag lakk hvis nødvendig. Veden av bjelkene, kobberrørene og eventuelt sølvkanalarbeid skal ikke vises gjennom malingen. Hvis bjelkene er veldig flekkete, bruk et tungt primer- og sealerprodukt for det første frakk.

9. Rengjør sprøytepistolen grundig mellom bruk. Demonter sprøytedysen og rengjør den med varmt vann, såpe eller spesiell sprøytepistolrensemiddel. Skyll ut pumpelinjene og malingskoppen.

Hvis installasjon av et takloft eller annen takbehandling ikke er i kortene for kjelleroppussingsprosjektet, er det mulig å maskere og til og med beautify eksponerte gulvbjelker med hvit maling. Jakter og rør kan nesten forsvinne når de er malt jevnt hvitt. Hvordan du maler bjelkene, er viktig på to måter: arbeidsledighet og hastighet, og behandling av rør og elektriske ledninger.

Andre artikkelen

Slik installerer du Wicanders Cork Flooring
Slik lydisolert for trafikkstøy
Slik løser du innvendige hjørner av gips
Slik starter du en remodel-prosjekt
Slik bruker du merket papir under bergarter
Brick Patio Installasjon
Slik legger du til en mursteinsliste til en betongblokk
Hvordan å glasere hvite kjøkkenskap
Slik løser du en løse trappestasjon
Hvordan bygger jeg et strandhus for å beskytte mot saltvann?
Kjøkkenoppsettverktøy
Hva er farene ved å håndtere gammelt kreosotert tre?
Hvordan Bytte Dusjhoder
Hvordan kutte fleksibel gassrør
Kjedsagbladblad arkiveringsinstruksjoner
Slik installerer du kjøkkenhyller
Forskjellige Countertop Materialer
Typer av støttebjelker
Hvordan velge en dekkplassering og materialer
Friksjonsfaktorer for rørflow