Bad Tile Alternativer

Bad Tile Alternativer 

Typer av baderomfliser

Det laveste priset er keramisk. Keramiske gulvfliser kommer vanligvis i 12-tommers-12-tommers og 18-tommers-18-tommers fliser. Husk at selv om dette er det billigste alternativet, må du være oppmerksom på at det ikke finnes mange fargevalg. Når du kjøper keramisk fliser, må du være klar over at det ikke finnes mange fargevalg. Den vanligste fargen er grunnleggende beige.

Keramisk teller- og bakspyler er standard 4-til-4-størrelse eller lengre 3-til-6-fliser. De vanligste fargene som finnes i lokale oppussingsbutikker er hvite, beige, burgunder og svart.

Det neste boblebadet alternativet er glass. Glass er et dyrere alternativ enn keramisk, vanligvis med noen få dollar per flis. Glassfliser selges mest hos hjemmeforbedringsbutikker i 4-i-4-firkanter. Hvis du går til en spesialitet fliser butikk, finner du glassfliser i 2-by-6 og 2-ved-2-stykker i et bredt spekter av farger. Endelig er den dyreste baderomsflisen alternativet naturlig stein slik som marmor, travertin, tannstein og granitt. Travertin og tetningstein selges i 12-til-12-kvadrater, og marmor og granitt selges vanligvis av platene målt i lineære føtter. Noen ganger kan du finne en eller to marmor-marmor som selges i 12-i-12-firkanter, men ikke så ofte.

Holdbarhet

Hvert alternativ er ekstremt slitesterkt, med tannstein er minst elastisk. Holdbarhet av hvilken som helst baderomsflisalternativ du velger, avhenger av hvor godt du, hvis du gjør det selv, eller profesjonelle installatører forsegler flisen under installasjonsprosessen. De viktigste badetilbehørene som er tilgjengelige på markedet, er glass-, keramiske og natursteinprodukter. Den type badet fliser du velger å installere, avhenger stort sett av budsjettet. Selvfølgelig behøver du ikke å holde fast ved et flisebelegg - du kan alltid bli kreativ og bruke en kombinasjon av noen få fliser.

Andre artikkelen

Hva er rest på porselen?
Hvordan å reglaze bad tubs
Hvordan skarpere en vridningsvinkelborbit
Hvordan lage en bygningsstiftelse
Hvordan lage en vask servant
Hvordan finne en pinne under Vinyl Siding
Hvordan Finne Tre Kjøkkenskap
Hvordan reparere en Hairline Crack i Stucco
Slik installerer du Tile Board
DIY Porch Enclosure
Slik sammenligner du under kabinettbelysning
Hvordan Stack Logs i en gasspeis
Hvordan lage betong ikke fryse
Gym Gulv Alternativer
Slik installerer du Baderomsrørlegging i kjelleren
Hvordan lage Brick Floor
Slik reparerer du en Porter Cable Framing Nail Gun
Cool kjeller ideer
Patioinnleggsalternativer
Planer for å bygge skyggebokser på innvendige vegger