Slik installerer du tubedører

Slik installerer du tubedører 

1.

Mål lengden på karet fra vegg til vegg; Sett målebåndet på kanten av karet med enden av målebåndet som rører veggen og strekk båndet til motsatt veggen. Følg denne samme prosedyren unntatt måling fra toppen av karet surround over til motsatt veggen. Skriv disse målene ned. Din siste måling vil være fra karbonkanten opp til toppen av karet surround; skriv denne måling ned. Du må ha disse målene når du kjøper badedørene.

Bruk din hacksaw til å kutte bunnskinnen til karbaddørene 1/8 tommer kortere enn din måling. Dette vil tillate at sidekamrene passer inn i posisjon. Sentrere bunnskinnen på utsiden av karmkanten og ta den på plass og la en lik avstand av åpent rom på hver ende for sideskjøtene. Bruk blyanten din til å spore lengden på begge sider av bunnskinnen.

3.

Sett hver jamb i posisjon mot endeveggene over endene av bunnskinnen. Bruk ditt nivå for å sikre at jamben er perfekt vertikal og tape den på plass. Ta blyanten og merk skruehullene. Gjenta dette trinnet på den motsatte sidejamben.

4.

Fjern jambene og bunnskinnen slik at du kan bore skruehullene inn i karet surround. Hvis badekaret ditt er flis, trenger du en murbit. Følg instruksjonene for riktig størrelsesbit. Sett inn plastskrueankrene i hullene du boret, og bruk en hammer for å forsiktig tappe ankerene helt inn hvis det er nødvendig.

5. Bruk pære og fliser caulk til riller på undersiden av bunnskinnen og sett den tilbake på plass. Bunnskinnen din skal være mellom linjene som du spores på karbonkanten. Sett en sidekant i posisjon og sett inn skruene i ankrene ved hjelp av boret for å stramme dem. Midtskruehullet vil også ha en gummistøtfanger som må installeres for å hindre at dørene smelter inn i jambene.

6.

Klipp toppskinnen 1/16 tomme kortere enn målingen i trinn ett. Sett hver ende av skinnen på toppen av sidekanten. Selv om det ikke er nødvendig, vil de fleste installatørene bruke en liten selvborende skrue for å sikre toppskinnen til toppen av sidekantene. Skruene er plassert mot innsiden av karet.

7.

Sett dørpanelføreren i midten av bunnskinnen. Bruk riktig borkrone for å bore et hull gjennom midten av føreren og sett inn skruen for å holde den på plass. Dørpanelføreren holder bunnen av dørene svingende inn i hverandre.

8.

Sett inn en rulle i de forhåndssnitte hullene øverst på hver dør; hver dør skal ha to ruller. Fest rullene med de medfølgende skruene. Monter den medfølgende håndklebaren på ytterdøren og heng dørene på toppskinnen. Den indre døren vil henge på innsiden av toppskinnen og den utvendige døren vil henge på motsatt spor.

Bruk tuben og flisene til å kjeve langs begge deler. siden av bunnskinnen og begge sider av jambs. Dette vil holde vannet fra å lekke ut på gulvet.

Tips og advarsler

 • Når du installerer bunnskinnen, må du sørge for at den høyeste kanten vender ut .
 • Bruk beskyttelsesbriller når du skjærer skinnene for å holde skarpe skår av metall fra å komme inn i øynene dine.
 • Bruk skinnhandsker for å beskytte hendene dine fra metallskårene når du rydder opp .
 • Å bli kvitt dusjgardin og installere badekardørene er den perfekte løsningen for å holde vann i karet og av gulvet. Du må ta ned dusjgardiner for å rengjøre dem grundig, eller de vil vokse mugg og mugg. Det finnes forskjellige typer badekar dører som du kan velge fra, for eksempel den grunnleggende to-dørs bypass, svingbar, hengslet og tre-dørs bypass. Denne veiledningen vil fokusere på grunnleggende to-dørs bypass.

  Andre artikkelen

  Hvordan Remodel Standard Closet Door Åpninger
  Slik setter du granitt benkeplater over laminat
  Hvordan lage din ferdige kjeller Seem Like It's Upstairs
  Slik legger du til et DIY-rom
  Slik installerer du mursteinstøping på døråpninger
  Slik installerer du en liten brennende brennende ovn
  Slik installerer du Cement Board
  House Wrap Building Codes
  Pex Piping Vs. Kobber
  Hvordan konvertere Garasjer
  Hvordan fjerne Toggle Bolts
  Slik fjerner du et blekkstempel fra forbehandlet tre før du smelter det
  Hvilken side av murmurens mur går Ridgid Isolasjon?
  Slik holder du en betongplate fra sprekker
  Slik isolerer du et loft grønt
  Utskiftningsalternativer for benkeplater
  Hvordan lage hjemmelaget lettvektbetong
  Hvordan designe ditt eget 3-D Dream House
  Dør maskinvare komponenter
  Hvordan installerer jeg en granittplattform med undermonterte kabinelys?