Hvordan påføre urretan på hardvedgulv

Hvordan påføre urretan på hardvedgulv 

1.

Rør opp uretanglansen forsiktig og vær forsiktig så du ikke lager bobler i boksen. Gå over gulvet med klutklutene dine for å ta opp støv eller grus.

2.

Hell en puddel glans over bredden av gulvbrettene i hjørnet av rommet lengst fra døråpningen. Legg plasken på så lenge applikatoren din.

3. Sett applikatoren i pytten, skyv den til kanten av gulvet ved veggen, og dra sakte sakte bakover , med retningen til gulvbrettene, sprer glansen ut. Hør mer glans etter behov, dra det hele veien over rommet.

4.

Gjenta for et annet kurs ved siden av det første, slik at de to kursene overlapper litt. Fortsett til du har dekket hele gulvet. La det tørke i 8 timer.

5.

Forsiktig forsiktig glossen med sandpapiret, for hånd. Bruk korte, korte streker til de-gloss overflaten, dulling akkurat nok slik at det ikke skarpe reflekterer lys. Bruk klutdukene til å ta opp støvet.

6.

Gjenta trinn 2, 3 og 4 for å legge ned et annet lag. Buff det, og gjenta for et tredje lag. La den tredje kappen settes i to dager før du bruker gulvet.

Tips og advarsler

 • Sørg for riktig ventilasjon av rommet mens du legger glansen.
 • Uretan, eller polyuretan, er glans av valg for tregulv i dag, og erstatter eldre tetningsmidler som lakk og shellak. Prinsippet er det samme: Glansen påføres i flytende form til overflaten av treet, tørker inn i et klart, hardt, skinnende skall som kleber opp gulvet mens det beskyttes mot flekker og fuktighet. Hvis du bruker glans, må du de-glans mellom strøk for å sikre de neste strøkene. Pass på at gulvet er rent og uten gammelt glans før du legger på ny glans.

  Andre artikkelen

  Hvordan å reparere en laminat kjøkken benkeplate
  Hvor langt skal bortsett fra skruene være på dekkplater?
  Kostnad for maleri Vs. Siding
  DIY toskansk murstein
  Hvordan bruke konstruksjonslim
  DIY Baderom Makeover
  Grønne måter å lage elektrisitet på
  Hvordan bygge en billig hund hus
  Sunn skumisolasjon
  Rimelig måter å erstatte tre etasjer
  Slik bruker du overflødig varme fra tørketrommel til varmeområder
  Typer bygningsforbindelser
  Shed Roofing Instruksjoner
  Fremstillingsprosess av sementblokker
  Slik installerer du Interior Pebble Tile
  Slik kobler du et taklampe med en lysbryter og reseptisk
  DIY Skjulte Dører
  Tilpasset dusjinstallasjon
  Negativer for Fiber Cement Siding
  Sliping og dreieverktøy