Hvordan legge dimensjonale helvetesild

Hvordan legge dimensjonale helvetesild 

1.

Samle alt du trenger. Få en stige, hammer, blinkende, taksement og andre forsyninger. Mål bredden på taket ditt og multipliser det med lengden. 100. Legg nå 10 prosent for å få et siste antall helvetesild til å kjøpe. De selges i en firkant som er nok helvetesild til å dekke 100 kvadratfot. Kjøp 2 pund med negler for hver firkant av helvetesild.

2.

Før du legger dimensjonalt helvetesild, må du sørge for at taket er klart. Er det skade på takkonstruksjonen? Er det løse negler eller helvedesild på taket? Undersøk taket og foreta nødvendige reparasjoner. Bruk en sperre for å løsne negler og helvedesild. Du må slippe av med alle eksisterende helvetesild hvis det er mer enn tre lag av dem allerede på taket.

3.

Legg til bendeletter. Hvis du har daler hvor ujevn deler av tak møtes i en vinkel, skal du først stenge dem. Bruk mineraloverflatebelegg og deksel med en blinkstrimmel på 18 cm s i bredde. Sikker blinking med sement og negler. Legg en 36 tommers filt over dalen og blink og stift. Mål, klipp og sett helvedesild med sement og negler. Deretter begynner du på taket og legger over hele taket og legger det i rader som går over. Stift filten til taket og sørg for at hver rad overlapper med 2 tommer. Finn nå taksenteret, merk det med en krittlinje og start en startrute som vil ha over takfelt med 5/8 tommer. Hvis du ikke har startet helvetesild, skal du bare kutte eller kutte av tappene på bunnen av vanlige helvedesild for å gjøre noe. Etter å ha lagt startrullen legger helvetesild. Lag en ny krittlinje for å bruke som en guide. Bruk 4 negler over midten og heng dem rett inn i taket. Fortsett å legge helvedesild over taket mot kanten og start en ny rad. Fortsett å legge helvedesild til du har dekket hele taket. Hvis du har rør, skorsteiner eller andre fremspring på taket ditt, trenger du å kutte ut en del av blinkende som har et hull i midten som er stort nok til å passe over fremspringet. Det skal også være 6 tommers bredt på alle sider av fremspringet. Fest det blinkende med sement og negler og legg deretter helvedesild over blinkende Bruk også sement og negler til å feste helvedesild.

Tips og advarsler

 • Forhindre at du faller med å bruke sko med en gummisål og hente løs helvedesild og negler Unngå å arbeide i kaldt og vått vær.
 • Vær forsiktig hvis du har strøm nes eller antenner er nær hvor du jobber.
 • Dimensjonale helvedesild er rimelig, holdbar og lett installert. Også kalt laminat eller arkitektoniske helvetesild, er dimensjonale helvedesild et godt valg for taket ditt fordi de er mer vindtette enn andre asfalt helvetesild og har en levetid på 30 år eller lenger. Du kan ansette profesjonelle takleggere for å installere helvetesild på ditt hjem, men å legge dimensjonale helvetesild på taket er en jobb du kan oppnå deg selv med nok tid og noen gode instruksjoner.

  Andre artikkelen

  Hvordan å ødelegge glassfiber
  Hvordan kutte vinkler for Trim-arbeid
  Konstruksjon Innramming Ideer
  Hvordan hente Cement i Ornamental Moulds
  Hva er en Terrazzo Gulv?
  Typer av metallkontakter for takrammer
  Instruksjoner for hvordan du installerer baksteinsblokker
  Wire Cutting Tools
  Slik installerer du dusj surroundmurer
  Hvordan tegne et hus plan å skalere
  Slik legger du laminatgulv i harde steder
  Konstruert Hardwood Vs. Solid Hardwood
  Hvordan lage en badekar med EP-akrylfarge
  Gratis ideer til badet
  Slik Tile Tub Walls
  Hvordan installere Håndkle Ringer
  Hvordan sammenligne Storm dører
  Hvordan gjenopplive en epoxygulv
  Slik beregner du volumet av dumper
  Hvordan lage et lagerhus