Slik installerer du et nytt kjøkken ytterdør

Slik installerer du et nytt kjøkken ytterdør 

1.

Fjern den forhåndsdekkende ytterdøren fra emballasjen. Det kan ha skruer som bores gjennom dørene og inn i døren for å beskytte døren under transport. Fjern disse skruene. Hvis du har en utvendig dør som har fraktbraketter, må du holde dem på plass til du setter døren på plass.

2.

Nivå på underpannen, som er gulvet under bunnen av døren, så din nye utvendige dør sitter jevnt. Hvis du trenger å justere underpannen, må du bruke mellomromskortet eller shims for å gjøre justeringer til det er nivå.

3.

Kontroller dimensjonene til døråpningen i veggen. trenger den til å være omtrent en tomme høyere og en tomme bredere enn den nye ytterdørrammens yttermål.

4.

Sett inn den forhåndsdekkede døren i døren som åpner deg har i veggen din. Sett bunnen først, så vipp døren til plass. Plasser døren til den sitter i midten av åpningen.

5.

Sett inn lommer i dørkarmen på døren. I tette mellomrom må du kanskje hamre shims på plass. Disse shims hjelper med å sikre døren i åpningen, slik at den forblir på plass. Juster etter behov, så det er et konstant gap på 1/8 tommer mellom dørkanten og kanten på døren.

6.

Bor tre tommers skruer gjennom dørrammen og gjennom shims for å holde døren permanent på plass. Sett inn så mange skruer som nødvendig, pass på å bare bor i områder hvor du har glidelås slik at dørkarmen ikke ser forvrengt. Når du driller, prøv å åpne og lukke døren for å sikre at den forblir i sin posisjon. < /p>

7.

Kork sammen leddene dine for å isolere døren din, så spik din interiørdør på baksiden på veggen ved hjelp av ferdige negler. Med mindre du måtte kutte et hull i veggen for en ny dør, din eksisterende trim skal fungere helt fint.

Ditt kjøkken lar deg lage fantastiske familie måltider og samle med venner. Fordi det er så mange mennesker inn og ut av kjøkkenet ditt, trenger du en utvendig dør av høy kvalitet til å håndtere all trafikk. Hvis du kjøper en forhåndsdekslet dør, kan du installere en ny utvendig dør på et par timer. Du kan kjøpe en ny kjøkkendør pre-malt for å matche din eksisterende dør, eller du kan kjøpe en uferdig dør, slik at du kan male den fargen du ønsker.

Andre artikkelen

Typisk Kjøkken Remodeling Kostnader
Hvordan gjenvinne byggematerialer
Hvordan bygge små grønne hjem
Hvordan lage et klasserom med møbler
Verktøy for å fjerne gulv
Slik gjenoppretter du gravsteiner
Om hytte eller håndverk stil hjem
Slik kjøper du eksisterende husplaner i Sør-Florida
Hvordan bygge en dekk av tre og glass
Slik installerer du Soffit u0026 amp; facia
Faktorer å vurdere når du velger en kontaktor
Beskrivelser av tepperensing
DIY Roll Asfalt Roofing Application
Skorstein cap ideer
Hvordan Kutte PVC Stiv Skum
Slik bestemmer du Solar Sør for passiv solvarme
Flytting av hammerflis
Washington State Building Codes på dekk
DIY: Installer tregulv
Slik installerer du betongtrapper