Gipsgipsproblemer

Gipsgipsproblemer 

Kinesisk gipsvegg

Verifiser kilden til gipsplaten før du bruker den i en byggeprosess, eller når du foretar et remodelingprosjekt. Gipsplater produsert i Kina mellom 2004 og 2007 har vist seg å inneholde høyere enn akseptabelt svovelinnhold. Kalt 'kinesisk gipsvegg', dette gipsplaten avgir svovelgasser som ødelegger kobbermekanismer og er skadelig for mennesker. Identifiser kinesisk gipsvegg med stemplet / trykt merking på baksiden som står 'Made in China.' Den overordnede produsenten av denne gipsplaten bruker en blå og gul etikett. Etter installasjon kan kinesisk gips identifiseres ved innendørs luftkvalitetstesting og kontroller om tilstøtende kobbermekanismer blir svarte. Lukten av svovel er ofte utbredt i en struktur med kinesisk gips. En sertifisert bygginspektør og spesialist for konstruksjonsdefekter bør konsulteres for positiv identifikasjon og sikker fjerning av kinesisk gips.

Skade under transport

Levering, forsendelse, lagring og flytting av gipsplater kan skape en rekke problemer. Gipsplater kan knekke, knuses, splittes, knuses eller knuses. Forsiktig håndtering og beskyttelse under transport sikrer at gipsplaten er i god stand og egnet for montering og etterbehandling. En levering av skadet gips kan nektes og returneres til leverandøren. Imidlertid kan noen ganger ødelagte gipsplater bli reddet; kutt brutt gips i mindre stykker som passer til prosjektet og kaste ubrukelige seksjoner.

Eksponering for elementer

Levering, forsendelse eller oppbevaring under våte forhold gir gipsplater et høyere enn akseptabelt fuktighetsinnhold. Kontrollert med fuktighetsmåler, er 15 prosent fuktighet et akseptabelt maksimum for gipsplater før installasjon. Fuktinnhold høyere enn 15 prosent kan resultere i mikrobiell vekst - vanligvis kjent som mugg. Oppbevaring av arbeidsplasser, spesielt av gipsplater, bør overvåkes for å sikre et kvalitetsarbeid. Gipsplater er kjent av en rekke navn, inkludert gips, arkrock, grøntbrett, blåbrett eller veggbrett. Problemer med gipskart kan forekomme før eller etter installasjonen. Problemer med gipsplater etter installasjon er problemer som generelt ikke er relatert til produktet, men som følge av feil håndtering eller etterbehandling, eller skade på byggeplassen. Det er en rekke problemer med gipsplater, noen veldig alvorlige, som oppstår før installasjonen.

Andre artikkelen

Slik fjerner du et fastkjørt spiker fra en håndverkspiker
Agitator bruker
Hjemmelaget Solar Hot Air Panels
Slik installerer du en naturlig Stone Backsplash
Ideer til en betongbord
Gutters u0026 amp; Vannfordeling
50 Amp GFCI Installasjon
Hvordan Stain u0026 Seal en logg hjemme
Slik fjerner du en parkettgulv
Verktøy for metallarbeidere
Slik installerer du en Flag Stone Patio
DIY Kit Houses
Fordeler med Melamine Kjøkkenskap
Slik legger du keramiske fliser over gamle benkeplater
Hvordan lage en dampdusj
Hvordan Kutte Siding
Slik installerer du en dusjdørpakning
Slik fjerner kilenankre
DIY Timber Cladding
Slik låser du opp en Ryobi Miter Saw