DIY Varmelys på badet

DIY Varmelys på badet 

Forberedelse

Kontroller i lokalbyggekoden angående krav til installasjon av varmelamper.

Mål høyden, bredden og lengden på badet. Du trenger dimensjonene for å velge riktig størrelse varmelysenhet for din plass. Oppvarmingskapasiteten er i utgangspunktet bestemt av antall 'watt' produsert av en lampe eller flere lamper.

For eksempel kan en enhet med en lampe produsere 250 watt. En enhet med fire varmelamper kan produsere en samlet total på 1000 watt varmekraft.

Sammenlign de ulike produktene på markedet og garantiene. I tillegg til å kjøpe varmelampen, må du også kjøpe kanal, varmelamper og tidsbryter.

Plassering u0026 amp; Sikkerhet

Varmepærer er konstruert for å installeres i taket. Bestem hvor du vil plassere varmelampen. De fleste erstatter det eksisterende badevannsloftet med DYI varmelys. Andre kan velge å montere lamper i nærheten av dusjen.

Varmelamper bygger opp en enorm mengde varme; Disse lampene kan lett varme opp et håndklebarn eller en dusjstang hvis de er plassert for nært. Derfor er den riktige plasseringen av enheten viktig for å redusere sikkerhetsrisikoen.

I tillegg må du sørge for at det ikke kommer i kontakt med noen isolasjon når du monterer boligenheten i taket. Noen varmeelementer leveres med tilleggsutstyr som er utformet for å holde isolasjonen vekk fra huset.

Installasjonstips

Du må ha noen grunnleggende elektriske ferdigheter for å kunne installere dine DIY varmelys. Hvis du ikke er trygg på din elektriske skikkelse, be om hjelp fra en venn eller et familiemedlem. Les instruksjonene for montering og ledning av den spesielle modellen du installerer.

Før du gjør noe, slå av strømmen på strømbryteren eller sikringsboksen.

Hvis du Bytter ut en takarmatur, du må fjerne fixturen. Elektrisk boksen skjult av armaturet, vil være strømkilden til varmelysene dine. Selv om du slår av strømmen på panelet eller sikringsboksen, bruk en spenningstester for å teste ledningene i el-boksen og sørg for at strømmen er slått av.

Kontroller ledningene i esken; Hvis noen av ledningene er flettet eller skadet, kutt ledningen og fjern den skadede delen. Strip om u0026 # xBE; tommer isolasjon fra ledningen for din nye tilkobling.

Klipp ut gips eller gips i området der du plasserer enheten. De fleste varmelampehusene har fire justerbare armer som lar deg montere hylsen mellom takbjelker.

Når du har sikret varmelampehuset, må du skrutrekker og ta av et av de runde kabinettene på siden av den elektriske boksen som er festet til huset. Du må nok gjøre det samme på el-kassen på strømkilden din. Nå kan du kjøre ledningene fra varmelampen til strømkilden. I hver boks setter du ledningene gjennom åpningene og fest dem til de elektriske boksene med de riktige låsemutrene.

Du må installere en veggtimer i stedet for den gamle lysknappen. Timerbryteren gir et ekstra beskyttelseslag ved automatisk å slå av varmelamperne etter en viss periode.

Følg produsentens instruksjoner for tilkobling til strømkilden og tilkobling av bryteren. Hvis du ikke er Når du skal bytte ut taket til baderommet, må du kjøre en ny krets for strømkilden.

Vent avtrekksviften på utsiden. Jo rettere du kan kjøre, jo mer effektiv vil enheten din fungere. Prøv å eliminere bøyninger og sving. Diameteren av kanalen er vanligvis 4 tommer. Du kan bruke fleksibelt eller stivt materiale til kanalen, men stiv kanalarbeid er bedre. Installere gjør-det-selv - DIY - heats lys på badet ditt er en god måte å gi ekstra varme til badet ditt i vintersesongen eller bare for å gjøre miljøet mer komfortabelt året rundt når du drar ut dusjen. Den grunnleggende varmelampen er en selvstendig enhet som inneholder en lys, en eller to varmelamper og en eksosvifte. Du kan kjøpe dyrere modeller med fire varmelamper, noe som gir høyere varmeutbytte.

Andre artikkelen

Slik fjerner du keramisk flis på en backsplash
Hvordan bygge en kjeller i hjemmet
Slik kobler du et glassinnlegg til en kabinettdør
Hvordan lage en betong counter top
Hvordan finne SEER Rating for en varmepumpe
Forskrift om å bygge et skur
Gipsgipsproblemer
Slik bruker du et Dremel-verktøy for å trimme laminatgulv
Baderom VVS Installasjon
Hvordan vurdere Miter Saws
Miljøfordeler ved grønne tak
Hvordan bygge en betongplate
Hvordan Hang Crown Molding
Om Gorilla Lim
Slik installerer du ankerbolter i stiftelsen
Slik stifter du ned tregulv
Game Room Conversion Ideas
Slik bestemmer du antall studs som kreves for en vegg
Slik Sand Tre Gulvplater
Hvordan kutte Clay Roof Tiles