Hvordan bygge et hus på Hawaii

Hvordan bygge et hus på Hawaii 

1.

Planlegg ditt byggeprosjekt. De fleste byggeprosjekter begynner med å finne en generell entreprenør for å hjelpe til med å planlegge byggingen av hjemmet. Generelle entreprenører kontrollerer og underbygger bygging av konstruksjoner til fordel for en eiendomseier eller utvikler. Generelle entreprenører ansetter underleverandører som spesialiserer seg på ulike bransjer som trengs for bygging. Disse handelsfolkene omfatter murere, tømrere, elektrikere, rørleggere og enhver annen handelsekspert som ditt eget prosjekt krever. Entreprenøren ordrer også materialene som trengs for prosjektet. Generelle entreprenører vil normalt belaste minst 25 prosent mer enn byggekostnaden for å dekke sine avgifter. Det er ikke uvanlig for villaeiere å selvkontraktere, og ansette sine egne underleverandører og bestille materialene som underentreprenørene oppgir. Hvis du velger selvkontrakt, må du oppnå estimater fra underleverandører for materialer og arbeidskraft basert på hjemmets foreslåtte firkantede opptak.

Sikker byggfinansiering hvis det er nødvendig. Hvis du er selvkontraherende, finn en utlåner som har erfaring med selvkontrahenter, og hvem tilbyr både byggelånet og boliglånet for å unngå ekstra avgifter. Långiveren vil be om kostnadsavbrudd for all arbeidskraft og Gebyrer knyttet til byggingen. Anslåtte kostnader for arbeidskraft og materiell som er oppgitt av underentreprenørene i Trinn 1, er inngått en kostnadsoverskridelsesskjema levert av utlåner. Byggelån utstedes i betalinger kjent som 'tegninger', som gjøres direkte til underleverandører og Materialleverandører på de ulike stadiene av prosjektet.

3.

Finn mye for ditt nye hjem i Hawaii. Bestem hvilken av øyene som passer best for ditt nye hjem. Eiendomsmeglere er kjent hovedsakelig for å finne boliger for potensielle huseiere, de Hjelper også med å kjøpe og selge jord til hjemmekonstruksjon.

4.

Lei en arkitekt til å designe hjemmet og gi tegninger med de dimensjonale detaljene om hjemmet. Det er best å jobbe med en hawaiisk arkitekt som er mer sannsynlig å ha kunnskap om statsspesifikke koder, materielle preferanser og andre problemer spesielt for å bygge et hjem på Hawaii. For en avgift vil arkitekten levere en liten modell av hjemmet. Arkitekter belaster vanligvis mellom 8 og 15 prosent av hjemets ferdige pris.

5.

Administrer bygging av ditt nye hjem i Hawaii. Opplær deg selv om de generelle detaljene som er involvert i hver underentreprenør s oppgave, og spurte utdannede spørsmål knyttet til arbeidet som ble gjort. Sørg for å håndheve tidsfrister for alle jobber som utføres, evaluer ofte effektiviteten av underleverandørers mannskap, og diskuter hvordan man kan spare tid og penger hos underleverandørene hvis du tror at ting kan gjøres mer effektivt.

Å bygge et hjem på et paradis øy som Hawaii er en drøm som kommer i oppfyllelse for mange familier. Klassifisert som det 'mest isolerte stedet på jordens overflate' på grunn av avstanden fra andre landsmasser, er staten Hawaii ikke bare et populært turistmål, men også et populært flyttemål. Med en befolkningsvekst på 0,6 prosent mellom 2008 og 2009, er befolkningen i Hawaii nær 1,3 millioner i 2010 og vokser. Hvis du ønsker å bygge et hjem i Hawaii, innser du først og fremst at levekostnadene er høyere på Hawaii enn i andre stater, så dette vil naturlig øke de samlede byggekostnadene dine.

Andre artikkelen

Hvordan skjære gjennom Cinder Block Load-Bearing Walls
Hvordan bygge en markering over en uteplass
Slik installerer du et bidet toalett
Hvordan vinkle solfangere til å lage soloppvarmet varmtvann
Hvordan velge gulvvarme
Slik legger du keramisk flis på en emaljemalte gulv
Slik installerer du fuktresistent laminatgulv i kjelleren
Slik fliser en benkeplate med marmor porselen fliser
Når skal du bruke en dampbarriere for hjemmeisolasjon
Vinyl sidesporalternativer
Slik installerer du Trenches for betonggulv
Ulemper med å bygge et containerhus
Slik setter du en kran gjennom flisene i en baddusj
Hvordan bygger jeg en dekket veranda på et mobilt hjem?
Produserte Stone Installasjonsteknikker
Hvordan montere Pegboard
Hvordan lage en betongpaviljong trinnvis
Slik remodeler du et delt nivå hjemme
Hvordan lage en Sheetrock Jack
Hvordan remodel et bad på et stramt budsjett