Wet Bar Komponenter

Wet Bar Komponenter  Hvis du vil slå dekk, patio, kjeller eller annen plass til et fullt lastet underholdningsområde, kan det være en stor fordel å installere en våt bar. I motsetning til en standardbøyle inneholder en våt bar en vask som er koblet til ditt hjems VVS-system. Dette gjør at du kan vaske briller og servere vann uten å måtte forlate dine gjester. Hvis du tenker på å installere en våt bar, er det er det flere komponenter som skal vurderes.

Vask

Som nevnt ovenfor er vasken den avgjørende komponenten av en hvilken som helst våt bar. Mens ett alternativ er å installere vasken på nivået av barens overflate, slik at folk kan få tilgang til den fra både foran og bak baren, et alternativ er å installere vasken bak baren, under nivået av barens overflate. Dette vil holde vasken skjult fra gjester og rydde opp mer plass på baren for drikkevarer, snacks, spillekort og andre ting. En dobbel vask kan også være en god investering for din våte bar, da du kan bruke den ene siden for å lagre skitne briller og en annen side for vask og skylling.

Barstruktur < / h2> Selvfølgelig vil din våte bar ikke kunne støtte en vask uten en solid barstruktur. Som hjemmeforbedringsressursen Service Magic notater, i stedet for å stikke med en standard rektangulær struktur, kan du bruke en elliptisk eller U-form, noe som vil gi et stort avrundet område for komfortabel sitteplasser flere gjester. Et annet alternativ er å bruke en T-formet struktur, som ville skape to forskjellige områder for din våte bar. Som byggebransjens nettside Spør byggmesterens notater, bare sørg for at høyden på stangkonstruksjonen når standard 42 tommer eller nær den. Også, hvis du planlegger å inkludere avføring rundt din våte bar, la minst en 12 tommers overheng. Med en stående rom bare våt bar kan du komme unna med en 6 eller 9 tommers overheng.

Sitteplasser

Standard barstoler, med sine karakteristiske avrundede seter, er ett sitteområde for din våte bar. Men som Service Magic nevner, er et mer komfortabelt og luksuriøst alternativ å bruke høye stoler eller spesialstoler som har rygg og armlener.

Hylle og lagring

Mange bestemmer seg for å installere hyller på veggene bak deres våte bar , så vel som i stangstrukturen selv. Disse gir plass til oppbevaring av briller, brennevinflasker og dekorative elementer. Som remodeling ressurs nettsted Pålitelig Remodeler nevner andre oppbevaringsalternativer for en våt bar inkluderer å sette opp vin glass og vin flaske stativer, samt installere vin kjøleskap og øl keg kjøleskap --- eller kegerators --- for å holde alle dine drikkevarer kald.

Andre artikkelen

Hvordan kjøre du hjemme på solpaneler
Lockset Funksjoner
Slik farger du Premixed Grout
Slik legger du til et enkelt håndtak til sementstrinn
Hvordan gjenopprette et vintage bad
VVS design tips
Hvordan å ramme et loft i en garasje
Ryggsekk fjerning av kjøkken
Hvordan Stucco en Cinder Block Wall
Slik kobler du en lysbryter i midten av en krets
Keramisk flis mot Vinyl Gulv
Slik bestiller du takmateriale
Hvordan å bore glassfiber
Slik fjerner du keramisk flis fra dusjen
Hva taktekking helvedesild er den beste kvaliteten?
Installasjonstips for Wide Plank Gulv
Cork gulv og kjæledyr
Hvordan lage et keramisk fliser murstensmønster
Om Bedroom Building
Slik kobler du til en Solar Inverter