Ulike typer nøkkelvegger

Ulike typer nøkkelvegger  Begrepet 'nøkkel skiftenøkkel' er virkelig en redundans; en 'nøkkel' og en 'nøkkel' er egentlig bare to ord som brukes av forskjellige engelsktalende land for samme verktøy. Så vilkårene kan brukes om hverandre eller sammen i referanse til et av de mest grunnleggende og brukte verktøyene i verden i dag. Det finnes mange typer nøkkelnøkler, som alle brukes til å stramme eller løsne bolter og andre festemidler. Hvis du er interessert i å bygge, reparere eller designe, vil du gjøre det godt å bli kjent med de forskjellige typene.

Åpenstående nøkkel

Åpen ende eller 'C' nøkkel nøkler er den vanligste typen av nøkkel nøkler. De er vanligvis tosidige, med kjever på hver ende som er dimensjonert for å passe til en bestemt størrelse på mutter eller bolthodet. Noen ganger blir de tosidige. Kjeftene er vanligvis satt til ca. 15 grader fra akselens løp. Denne typen nøklerøkkel er den enkleste å bruke, noe som gir raskeste og enkleste tilgang til feste. Det er imidlertid ikke veldig bra for bruk med stramme festemidler, da det bare griper dem fra to sider.

Obstruksjonsnøkler

Obstruksjonsnøkler er ideelle for bruk i tett, lukket rom. En obstruksjonsnøkkel har et hode som ligger i skarpere vinkel enn akselen enn andre typer nøkkelbolter. Denne vinkelen kan være så mye som 90 grader.

Ringnøkler

Ringnøkler har helt lukkede hoder, med mellom seks og 12 leiligheter inne i ringene. Disse nøkkelboltene griper seg inn i hjørnene på festehodet og er svært allsidige, da de kan justere både heksagon og firkantbolt. De gir mye sterkere grep enn de åpne nøkkelene.

Kombinasjonsnøkler

Kombinasjonssniver har en åpen ende og en ringendring. Disse er svært nyttige på både tette og løse festemidler.

Split Ringstenger

En delt nøkkel nøkkel nøkkel er i utgangspunktet en ring nøkkel med en del av ringen fjernet. Den kombinerer De ønskelige egenskapene til den åpne enden og ringstøtterne.

Bulldogstenger

Bulldogstifter, også kjent som halvmånevegger, ser ut som ensidige, åpne endevegger, med unntak av at en av deres kjeven er bevegelig. Den bevegelige kjeven er manipulert ved hjelp av en ormskrue som ligger like under enden, slik at du kan endre bredden på kjevene, noe som gjør at nøkkelen er kompatibel med mange størrelser på festene.

Andre artikkelen

Klassifikasjoner av behandlet tømmer
Kablingsinstruksjoner for en Hunter Ceiling Fan
Slik installerer du Dream Home Laminate
DIY Fjerning av Linoleum Med Asbest
Hvordan estimere kostnaden for et murstein gjerde
Trim Installasjonstips
Slik bruker du syrefasthet til et betonggulv
Hvordan lage et kjøkken med et sittegruppe
Typer bygningsforbindelser
Slik blinker du et gammelt oppladbart batteri
Montering av taklys
Hvordan remodel et halvt bad
Slik installerer du en inntrekkbar mark på en murvegg
Slik installerer du en hengende hylle i garasje eller verksted
Hvordan bruke Wood Shutters i utvendig design
Hvordan installere utendørs teppe på trapper
ADA Krav til VVS-utstyr
Slik bruker du Wood Trim
Columbia Drywall Taping Tools
Beskriv Slab Construction