The Best Size Blades for en vindgenerator

The Best Size Blades for en vindgenerator  Økt interesse for fornybare energikilder har ført til bredere bruk av vindgeneratorer i både kommersielle og boliger. Vindgeneratorbladets lengde er en ganske komplisert konstruksjon og det beste vindmøllebladet drives av flere faktorer.

Type vindmølle generator

Vindgeneratorer kommer i to brede formfaktorer; horisontale vindgeneratorer, med vinger for å styre bladene inn i vinden og vertikale turbiner (noen ganger kalt 'eggbatteri' turbinblad). Typen av turbin bestemmer hva slags kniver som trengs og lengden på bladene som trengs.

Kraftegenereringskrav

En vindgenerator vil dreie en elektrisk motor som en dynamo for å generere elektrisitet. Kravene til bladlengde er i stor grad drevet av momentet som kreves av dynamoen og hvor mye vind stedet har. Mens moderne dynamoer kan håndtere et bredere spekter av hastigheter, vil strømuttaket generelt bli drevet av et bestemt utvalg av vindhastigheter og bladlengder.

Tipshastighetsforhold

De fleste vindgeneratorer er laget for å få et tips hastighetsforhold på minst 4 til 1, hvor vindgeneratorens spisser har omtrent fire ganger hastigheten på vinden som kjører dem, og ofte høyere for kommersielle installasjoner - høyere tipphastighetsforhold krever lettere kniver og genererer mer støy.

Som en generell tommelfingerregel er 1 meter per sekund omtrent 2 miles per time. Hvis du vet hva vindhastighetsgeneratorens nominelle bladhastighet er, forutser hvilken type vind det er optimalisert for, er det et spørsmål om å dele bladhastigheten med spisshastighetsforholdet og multiplisere med 2 for å få miles per time vindstyrke.

Andre begrensninger

Fordi centripetal akselerasjon på hele konstruksjonen øker på kvadratet av rotasjonshastigheten, bygges de fleste vindgeneratorer rundt å holde bladet med det optimale spisshastighetsforholdet, idet turbinbladene når 40 meter for strøm kniver og lettere, større komposittblad. En relatert begrensning kommer fra tyngdekraften lasting. Bladene må være lette nok til å reagere på vinden, men holdbare nok til ikke å stikke i sterke vind. bekymring for byområder er støyreduksjon, noe som effektivt begrenser turbinblader til ca. 60 meter per sekund med rotasjonshastighet. Det betyr at det er omtrent 200 fot per sekund, og med et typisk tipphastighetsforhold betyr turbinen det beste med vind av Under 20 miles per time.

Fremtidige vindgeneratorblad lengder

Fordi lengre blad kan fange mer energi med samme spisshastighet, er det en konstant stasjon for å gjøre vindgeneratorbladene større. Nåværende prototyper for store, havbårne turbinblader er på 80 meters diameter. Andre på tegnebrettene er på omtrent 100 meter og det er forslag til 120 og 150 meter diameterer, som krever karbonfiber og andre høystyrke, ultralette materialer.

Andre artikkelen

Hvordan gjenopprette Brick Peiser
DIY: Kitchen Base Skap
Hvordan male husets tak
Hvordan påføre Epoxy Gulv
Slik sikrer du en hylle på en Sheetrock-vegg
Kan jeg montere Tileboard til betong?
Rainscreen Mold Prevention
Katedral takbelysning alternativer
DIY Porch Roof
Kule ting å kjøpe for et utendørs kjøkken
Slik fliser du en balkong
Hvordan lage en spisestue i kjøkkenkroken
Slik installerer du boligflater
Hvordan lette mørk Cedarsidekledning
Basebord Installasjonsinstruksjoner
Ulike typer takmateriale
Hvordan finne pokker bak en flismur
Slik legger du til en trappelagre i et trapphus til et hjørnepost
Hvordan velge baderomsfarger
Hvordan velge en teppe