Slik splittrer du rister

Slik splittrer du rister 

1.

Bruk lange, lange bukser, støvler og hansker. sitte på en stol eller en avføring som gjør at du kan stikke skaftbolten mellom beina dine slik at toppen av bolten er midje høy. En skaftbolt er opprettet når en tømmertrommel på 2 til 3 meter lang er delt i halvdel og hjertet av treet er fjernet. De resterende halvdelene er delt inn i et eikelslignende mønster som skaper så mange som et dusin skaftbolter fra en enkelt trommeltromle.

2.

Plasser skaftbolten slik at utsiden av Treet er mot innsiden av høyre ben, hvis du er høyrehendt eller mot innsiden av venstre ben, hvis du er venstrehåndet. Ta tak i skaftbolten med knærne, men vær oppmerksom på at fresens blad vil passere like foran knærne mens du kutter. så hold skaftet tilbake fra kanten for å få sikkerhet. Klienten er lengst fra kroppen din.

3.

Linj froet opp 1/4 tommer til 5/8 tommer fra kanten av treet lengst fra kroppen din. Baksiden av frøbladet (nær håndtaket) skal være jevnt med boltens side. Tykkelsen på din riste kan variere fra 1/4 til 5/8 tommer. En froe er et 8- til 12-tommers kileblad med et håndtakshull i den ene enden. Du styrer frøen (hold den på nivå) med venstre hånd og pund på frøet med et hardt traller med din sterke hånd.

4.

Kjør baksiden av frøbladet inn i bolten for å starte bladet. Bruk kjøpesenteret. Pund froen jevnt i bolten. Når frøet er blitt drevet inn i bolten, slik at frøen er i nivå med toppen av bolten, vri håndtaket mot deg eller bort fra deg. Treet vil slippe ut og åpne, slik at du kan glide frøet dypere inn i splittreet. Vri igjen på håndtaket. The shingle bør frigjøre.

Tips og advarsler

 • Hold din froe skjerpet.
 • Hvis helvedesildene dine er for tykke eller for tynne , juster hvor langt inn i bolten du starter din froe.
 • Vær forsiktig så du ikke treffer knærne med frøbladet.
 • Shakes er lange tre helvetesild som deles ut fra en tømmertrommel. Shakes varierer fra 1/4 til 5/8 tommer tykk og 2 til 3 fot i lengde. De kan være laget av noe rakt treverk som gran, sedertre eller redwood. Cedar shakes er den mest kjente typen shake på grunn av hvor godt cedar varer og utfører. Shakes er tradisjonelt brukt som siding og takmateriale. Enkle verktøy brukes til å trekke ut en singel fra en shake bolt.

  Andre artikkelen

  Slik fjerner du maling med kokende vann og bake soda
  Slik festes en benk til betong, murstein eller blokk
  Slik legger du på siden av laminatgulv
  Montering av Fimbel Garage Dører
  Slik legger du på tregulv til betong
  DIY fliser til forsiden av et boblebad
  Hjemmelaget Attic Trapper
  Slik beregner du SEER Rating Savings
  Slik installerer du keramisk flis på dusjmurer
  Caterpillar Dozer Identification
  Hvordan måle med en laser
  Slik bruker du en elektrisk jackhammer
  Hvordan male Bad Formica
  Hvordan ramme i en dør med metallpinner
  Bostitch innramming pistol feilsøking
  Slik bytter du en Maglite pæreholder
  Hvordan bygge en plattform eller et scenen for et medierom
  Hvordan lage Wood Shake Rørbrett
  Teppefjerningsverktøy
  Konstruksjonsfondstyper