Slik måler du for undermount sink

Slik måler du for undermount sink 

1.

Tegn en grov skisse av din nåværende vask på et stykke papir med blyant. Det trenger ikke å være presis, bare en fremstilling av vasken din for å overføre målingene du tar.

2.

Gå under vaskenskapet og mål lengden på det eksisterende hullet fra baksiden av vasken. Mål fra ene side til neste og skriv måling på papiret. Mål lengden på forsiden av vasken på samme måte og skriv målingen din ned på papiret.

3.

Ta mål for bredden på vasken på hver side fra fronten tilbake. Mål hullet fra forsiden til baksiden med målebåndet. Skriv ned målingene på de tilsvarende sidene av tegningen. Mål fra baksiden av vasken hullet til baksiden av skapet.

4.

Mål fra bunnen av disken til bunnen av den dypeste skålen i vasken for å bestemme vaskenes dybde. Legg inn målingen på skissen din.

5.

Gå til toppen av vasken og måle fra forsiden av disken til bakplaten. Lag notater på skissen for plasseringen av kraner.

Tips og advarsler

 • Hvis du for øyeblikket har en drop-in-vask, kan kranene installere i vask. Dette kan føre til problemer for montering av en undermontert vask, avhengig av tidligere måling mellom baksiden av vaskehullet og baksiden av skapet.
 • For nye, usikre benkeplater måles bredden fra fronten av telleren til bakplaten. Siden du skal kutte et nytt hull, kan du bestille en vask for å passe til telleren.
 • Undermount vasker krever at kraner kobles gjennom benkeplaten. Tillat 5 tommer fra bakplaten til baksiden av vasken for f aucet installasjon.
 • Enten du ombygger kjøkkenet eller bare bytter kjøkkenvasken, er det viktig å måle før du bestiller en vask. Dette gjelder spesielt når du vurderer å installere en undermontert vask. Bredden på vasken er måling mellom forsiden av disken og bakplaten. I motsetning til drop-in vasker trenger undermount vasker ganske nøyaktige målinger fordi undermount vasker ikke vil dekke et hull fra toppen.

  Andre artikkelen

  Betongblokkalternativer
  Slik fliser rundt et badekar
  Slik installerer du laminat tregulv
  Slik forteller du om din garasje trenger erstatning
  Fordeler og ulemper med hardhet i tregulv
  Gjør det selv Billige Gulvteppe Ideer
  Slik installerer du Baseboard Molding
  Bar Ceiling Ideas
  Hvordan starte et hjem solkraft system
  Hvilke typer materialer brukes til taktekking?
  Slik installerer du Granite Vanity Topper
  Hva er mursteinstikk?
  En enkel måte å miste et hengsel på
  Hvordan polere en grov betonggulv
  Ting gjort på en tre dreiebenk
  Hvordan gjøre Knockdown Gipsvegg Finish
  Ulemperne med radio vannmåler
  Måter å male kjøkkenskap
  Slik bestemmer du hvor du skal bore vann
  Elektrisk gassvarmer Vs. Varmtvannsbereder