Slik legger du ut gitteret for et suspendert 2x2 tak

Slik legger du ut gitteret for et suspendert 2x2 tak 

1.

Ta forsiktige målinger av hele rommet. Mål hver vegg og overfør disse dataene til en skala tegning av rommet. Grafpapir fungerer veldig bra for denne øvelsen. Bruk hver linje på papiret som en fot og merk omrisset på rommet ditt. Dette vil være din guide for oppsettet, delelistene og installasjonsveiledningen. Dette er ditt blåkopi - en feil på dette punktet vil bli forstørret når prosjektet utvikler seg, så sjekk alle målingene for å sikre nøyaktighet.

2.

Merk plasseringen til hovedtegningen braketter. Uansett om du planlegger å installere 4-fots fliser eller 2-fots fliser, vil de viktigste tee parentes plasseres på 4-fots sentre. Begynn på en vegg og merk den første hovedtappen på den fjerde linjen. Gjenta dette på tvers av siden. Når alle hovedtemaene er merket, må du merke krysseteknene. Det første settet med kryssende tees vil være 4 meter lang og vil bli plassert hver 2 fot mellom hver av de viktigste tee parentesene. Når dette trinnet er fullført, vil du ha et rutenett på 2 meter ved 4-fots åpninger. Det eneste unntaket vil være den siste raden, som med mindre rommet ditt er delt med fire, vil være merkelig. Denne delen vil bli behandlet i et senere trinn.

3.

Tegn de 2-fots kryss-teesene. Disse vil bli sentrert i hver av de 2 fot med 4-fots rutenettåpninger. De vil løpe parallelt med de viktigste teesene som støttes av hengertrådene. Korset tees vil ikke ha noen henger ledninger festet.

4.

Mål den siste delen av rutenett som er mindre enn 4 fot. Hvis dette området er 2 meter eller mindre, er rutenettet fullført. Du vil kutte 2-fots firkantede fliser til riktig størrelse for å passe til hver åpning. Hvis åpningene er bredere enn 2 fot, må du legge til en ekstra hoved tee brakett og sett med henger ledninger. Skreddersydd snittskjørt til den endelige åpningen. Rutenettet er nå ferdig og klar for montering av takflisene.

Tips og advarsler

 • Dobbeltkryss alle målinger, både i rommet og på din skala tegning. Dette vil bidra til å unngå dyre feil senere når du utarbeider en materialeliste.
 • Ikke bestil den nøyaktige mengden materialer som trengs. I de fleste tilfeller foreslås det å legge til 5 prosent for hvert element. Dette vil kompensere for eventuelle feil, skader eller endringer i siste øyeblikk.
 • Suspended tak har forbedret og utviklet seg fra å være enkle hvite fliser til dekorative tredimensjonale dekorative tak. Valgene av stiler og design er varierte, men størrelsen på takflisene er begrenset til to standardstørrelser. Den vanligste er en 2-fots med 4-fots fliser, men en 2-fots med 2-fots fliser er også tilgjengelig og tilbyr mange valgmuligheter i flis design.

  Andre artikkelen

  Rivet Head Types
  De beste tilpassede metallbygningene
  Hvordan reparere gips etter fjerning av tapet
  Slik konverterer du Amps til Kilowatt Timer
  Garage Storage Projects
  Definer Brick Finer
  Hvordan sette pris for flisegulv
  Slik installerer du PVC-gulv
  Teknikker for innramming av vegger
  Slik bøyer du utvidet metall
  Hvordan lage en garasjeplass
  Kælder tak alternativer
  Hvordan bøye en Cotter Pin
  Asbest Avfallsloven
  Elektrisk Vs. Væske Radiant Gulvvarme
  Hvordan å refinde tre interiør dører
  Hvordan lage tre helvetesild
  Slik monterer du en vask til en granitt benkeplate
  Cove Tile Installasjon
  ADA-kompatible skilt for heiser