Slik legger du til isolasjon på loftet

Slik legger du til isolasjon på loftet 

1.

Besøk din boligforbedringsbutikk og kjøp nok poser med innblåsingsisolasjon for å installere minst 6 ekstra tommer isolasjon. Jeg vil foreslå å blåse inn om 12 '. Løft butikkens innblåsningsmaskin, som bør være gratis hvis du kjøper isolasjonen. Kjøp også styrofoam- eller papp-soffitbaffles. Kjøp nok til å installere en hver 8 til 10 fot rundt omkretsen på loftet.

2.

Gå rundt hjemmet ditt og legg merke til hvordan ventilasjonssystemet fungerer. Et riktig ventilert loft bør gi inntaksluften inn i loftet ditt på undersiden av overhengene. Denne luften skal gå inn på loftet, flyt oppover, plukke opp varme og fuktighet med det og deretter slippe gjennom ventiler i taket nær de øverste, løpende kamventilene i ryggen eller gjennom en avtrekksvifte som også er montert i taket.

3.

4.

Oppsett blåsemaskinen i garasjen eller like utenfor den. Forsøk å finne en 20-amps uttak, slik at du ikke opplever typiske blåste brytere når du faktisk installerer den nye isolasjonen. Stakk posene i nærheten for enkel tilgang når du går.

5.

p> Bevæpnet med en sterk lommelykt og en maske som dekker nesen og munnen din, send noen opp på loftet med den åpne enden av slangen i slangen. Forutsatt at baffles er installert, kommuniser med din hjelper som du er klar til å starte. Fastslå at hjelperen vil slå maskinen av i ca 3 minutter etter at du har startet. Dette vil sikre at du gjør det bra, og at det er greit å fortsette. Hyppige pauser er en god ide.

6. Når du er på gang, eksperimenterer med slangen og husk - det viktigste er å holde slangen i bevegelse flyttet. Ellers vil du sannsynligvis hakke opp for mye isolasjon på ett sted. Hvis dette skjer, kan du vanligvis spre den ut med en pinne eller til og med blåse den rundt noen med slangen.

Når du begynner, blikk rundt på loftet og se om Det er mulig å se noe om samme høyde som mengden isolasjon du vil legge til. Bruk dette som måler når du installerer eller stikker en linjal eller målestokk ned hver gang en stund.

8.

Mitt forslag er å starte i en ende av loftet og arbeide tilbake mot midten. Alltid gå til den fjerne enden og arbeid tilbake mot tilgangen til loftet.

9.

Med innblåsingsisolasjon skal du dekke alle ting. Mulige problemområder inkluderer noen kan lyser, selv om de fleste er trygge hvis de allerede er installert på loftet. Noen ganger er det trykk på loftet. Disse kan åpne for innvendige vegger eller soffits. Vanligvis vil jeg ikke fylle disse fullene.

10.

Ofte er det fornuftig å ramme et tremedlem om 12 ' høyt rundt åpningsåpningen. Dette vil tillate isolasjon ikke å falle ned gjennom tilgangen, men det er fortsatt riktig å isolere taket rundt det.

11.

Mye støv vil bli opprettet mens du blåser. Ta pauser for å rense masken din, støv av glasset og strekk etter hvert som du går videre. Hele prosessen vil trolig ta ca 4 timer avhengig av hver enkelt situasjon.

12.

Det er mulig at slangen din blir tett. Hvis dette skjer, vil du kjenne det som

Ta et siste søk på jobben du ' Jeg har nettopp gjort det før du forlot den delen av loftet. På den måten kan du løse dette problemet nå, fordi du senere ikke vil kunne nå det. Føler deg godt om din oppnåelse. Tross alt, hvis du tok alle de eksponerte takflisene og sleng dem sammen, tenk på alt området som gjorde ikke har noen isolasjon. Nå gjør det! 14.

Sopp opp rotet rundt blåsemaskinen og rengjør det også for å unngå gebyrer. Returner ubrukt poser med

Hvis du fant denne artikkelen nyttig, vær så snill å stemme på det!

Tips og advarsler

 • Det er nødvendig med minst 2 personer for å gjøre dette.
 • Hvis mulig, sørg for å kommunisere mellom alle involverte parter.
 • Bruk et elektrisk lys
 • Legg aldri armen i sprøyten på innblåsningsmaskinen. Bruk en pinne i stedet.
 • Ikke prøv denne jobben uten en maske. Du vil angre på det senere!
 • Hvis du bor i et hus som synes å føle seg kaldt for ofte, så les denne artikkelen for å lære å varme det opp. Siden de fleste varmetap i et hus går rett opp gjennom taket, er det helt fornuftig å eliminere det enkle at varmetapet skjer. Bare legg til ekstra tak (loftet) isolasjon.

  Andre artikkelen

  Hvordan å beregne rørleggingskostnader
  Hvordan bygge en innvendig ramme for en dør
  Instruksjoner for festing av strekkdrag
  Hva er en Powder-Actuated Nailer?
  Laminat Gulvmontering Instruksjoner
  Hvordan installere en betong veranda
  Hvordan blåse isolasjon inn i taket
  Slik bytter du farge på et baderomflis
  Slik legger du fliser rundt et ovalt badekar
  Slik bruker du Board u0026 Batten Cedar
  Bulldog Front End Loader Information
  Hvordan bygge din egen røykepipehylle
  Slik legger du en stengnekant på granittkledning?
  Hvordan Trim Tile for benkeplater med tre i stedet for bullnose
  Slik sømberberteppe
  Hvordan forsegle rørfittings
  Informasjon om bygningsskap
  Hva slags ting trengs for å bygge en dekk?
  Hvordan lade Dewalt batterier
  Slik fliser du over fundamentet