Slik legger du til et speil

Slik legger du til et speil 

1.

Mål speilet for å bestemme hvor mye støping du trenger for både horisontal og vertikal innramming. Legg til minst 10 prosent i målingen for å tillate feil ved kutting av materialet.

2.

Velg en dekorativ støping du vil bruke til å trimme speilet. Dekorativ støping kommer i støpt plast og tre, noen ferdigbehandlet med flekk eller maling, og andre med en strøk av prime bare eller ingen etterbehandling i det hele tatt. Hvis du har et bilderammer i nærheten, kan du også velge bildestøping så lenge det er tilgjengelig i lengder nok til å ramme speilet.

3.

Sand støping med finmalingspapir og fullfør støping med maling eller flekk etter eget valg. Du vil sannsynligvis måtte bruke mer enn ett lag maling eller flekk for å oppnå ønsket farge. Sand støpingen mellom hver applikasjon av maling eller flekk. La støpningen tørke helt. Hopp over dette trinnet hvis du kjøpte ferdigstøpt støping.

Klipp støpningen for å passe sperrenes omkrets med den utvendige kanten av støpestøtten, selv med den ytre kanten av speil. Kutt hvert stykke støping med 45 grader vinkler i begge hjørner. Den utvendige kanten av støpningen bør være den lengste siden med 45 graders vinkel som går inn i støpegodsens innside. Den enkleste og mest nøyaktige måten å kutte en 45 grader vinkel på, er å bruke en forsterkersag eller bordsag med en gitter.

5.

Hold de enkelte stykkene på plass på speil for å sikre at lengden er riktig. Plasser alle støpestykkene flatt på gulvet for å sikre at hjørnesvinklene passer riktig. Gjør eventuelle ekstra kutt som er nødvendige for å perfeksjonere støpningen. Ikke vær bekymret for små hull i hjørnene.

6.

Rengjør speilets omkrets med å gni alkohol. Tillat at alkoholen tørker helt.

7. Bruk en lime som passer til glass og materialet ditt er laget av til baksiden av støpingen i en gjentatt 'S' 'form. Hjemmeforbedringsbutikker og håndverk er det beste stedet å kjøpe sterke lim.

8.

Legg støpningen på speilet med utsiden av støpningen selv med ytre kanten av speilet og hold formingen på plass lenge nok til at limet skal bindes. Kontroller limprodusentens anvisninger for en anbefalt tørketid. Fortsett å tilpasse støpingen til speilet til alle støpene er festet.

9.

Fyll hjørne sprekker med maling / flekker Caulk og berør caulk med maling eller flekk som ble brukt til å fullføre støpningen. Hvis støpningen ble kjøpt ferdigfylt, berør caulken med maling eller flekk som passer til prefinished støping.

En vanlig praksis blant hjemmebyggere er å installere et stort speil bak bakkenhetene på badene. Noen huseiere er forgjengelig som praksis og velger i stedet å montere et innrammet speil over forfengelighet for et mer klassisk utseende. Fordi store dekorative speil kan være ganske kostbare og å fjerne et arkspeil ikke alltid er mulig uten å skade gipsvegget, kan en villaeiere bestemme seg for å holde av med drømmen om å kle opp sitt bad til flere midler er tilgjengelige for en ombygging. I stedet for å vente, kan du legge til støping på det eksisterende badespeilet for å oppnå et oppdatert, dressy utseende.

Andre artikkelen

Slik installerer du en antikkdør
Slik monterer du en DVD på toppen av et flatpanel
Hva er Interiør Trim?
Hvordan erstatte Prehung ytterdører
Slik kobler du en lysarmaturkasse til en vegg hvis det ikke er noen stud
Slik lagrer du solenergi
Betongstiftelsesverktøy
Slik dekker du opp en Linoleum-benkeplate
Små baderomsreduserende ideer
Samle vann med en regnfat
Step-by-Step Cob House Construction
Slik bokser du et vindu
Slik legger du til vann til betong
Hvordan sette Hardwood Floors på trapper
Excel Pressevaskertips
Slik installerer du keramiske benkeplater
Slik fjerner du tørrpasta fra bakgrunnsbilde
Forbruksartikler for å bygge et kattårn
Slik Skrap et mobilhjem
Hva er OSB Boards?