Slik legger du til arkitektonisk interesse for utsiden av et hjem

Slik legger du til arkitektonisk interesse for utsiden av et hjem 

Lei en profesjonell eller gjør det selv

1.

Skaff en utskrift eller AutoCAD-gjengivelse av ditt hjem for inkludering i en portefølje. En arkitekt, designer eller trimme snekker bruker datamaskinstøttet utkast og fotografier av hjemmet ditt til å renovere det. Et designfirma tar vare på det meste for deg, men hvis du jobber på egen hånd, Architectural Digest og Bildeordbøker for arkitekter er et flott sted å samle detaljerte illustrasjoner og bilder.

2.

Besøk din lokale lumberyard eller millwork grossist; de kan være i stand til å gi materiale til en betydelig rabatt, samt anbefale en håndverker som jobber på den billige.

3.

Sjekk på by og underavdelingens koder og Forsikre deg om at en lisensiert arkitekt eller ingeniør i ditt område vurderer husets plan for å sikre at den er i orden. Hvis nabolaget ditt er en del av en Eierforening, må de foreslåtte endringene sendes til et hovedstyret for godkjenning.

4.

Predeterminere budsjettet for renovering før arbeidet begynner og hold deg til det, og vær ikke redd for å skjære arbeidet slik at det er ferdig i faser, for eksempel vinduer ett år og dører neste. Langtids tradisjoner i arkitektur betyr matchende trimmer senere, vil det ikke være et problem .

Gjør en stor endring

1.

Kjenn deg selv med stiler, navn og dimensjoner av arkitektoniske trimmer og dekorative caps for takkanter, søyler og verandaer . Lesing på krone- og dentilforming, samt millcast, splittet, tradisjonelle og halvt runde kolonner er en fin måte å avgjøre renoveringer for verandaer og innkjørsler.

Visualize solbrent mønstre, pepperkake trim, gresk revival og andre typer millwork rundt dører og vinduer. Be om brosjyrer på skodder, markiser og vindusrammer.

Overvei innramming og dekorering med pilasters og corbels, ellers kjent som 'bracketing' rundt dører, vinduer, verandaer og takfelt.

Easy Curb Appeal

1.

Oppbevar hjemmebruk butikker og kataloger for hage porter og tips på blomsterbed, mulch senger og sti belysning som trekker øyet

2.

Pust nytt liv inn i oppkjørselen din ved å belaste den med murstein eller murstein.

3.

Bytt ut postkassen din eller heng en utendørs lysarmatur eller skinne for å varme hjemmet ditt.

Tips og advarsler

 • Bruk og reparasjon må være dyrt. Hjemforsyningsbutikker selger reproduserende korbels og lister av plast; de overføres som autentiske historiske berører.
 • Fra Tudors til viktorianer, fra statelige kolonier til strandhus og bungalower, er arkitekturen kjent for sitt utvalg, skjønnhet og tilpasningsevne. det spiller ingen rolle hvor du bor eller i hvilket århundre. Du kan oppnå ønsket stil ved å legge til utvendige detaljer som varierer fra store til små. Når en eier bestemmer seg for utsmykninger som fungerer med hjemmeens eksisterende struktur, er det tid å handle for materialer og avgjøre hvem som gjør installasjonen.

  Andre artikkelen

  Slik fjerner du sagvakten på en håndverkssagssag
  Slik installerer du teppeblokker
  Hvordan sette laminatgulv på trinn
  Bostitch innramming pistol feilsøking
  Hvordan lage et vaskerom
  Varmepumper
  Sporbelysningskomponenter
  Slik installerer du en Grab Bar på Tile
  Gazebo Building Tips
  American Standard Lifetime Tub Installere forslag
  Hvordan trekke opp et gammelt tregulv
  Innblåsing i isolasjon
  Hvordan å retile en backsplash
  Hvordan Stucco ditt eget hjem
  Hvordan hente Cement i Ornamental Moulds
  Ideer for renovering av kjeller
  Slik sammenligner du merker med elektriske peislogger
  Slik beregner du kvadratfot for gulv
  Slik installerer du keramisk flis på dusjmurer
  Slik installerer du en forhåndsformet dusjnisje