Slik installerer du en stand alene dusj i kjelleren

Slik installerer du en stand alene dusj i kjelleren 

VVS

1.

Slå av vannforsyningen til hjemmet og finn både en kald og kald vannlinje nær ønsket sted for dusjen. Kutt inn i hver av vannlinjene og installer et teeforbindelse. Installer rør fra det nye teeforbindelsen til kjellerens dusjplass. Like før du kommer til plassering for kranen, installer en vannventil på hver linje, og legg deretter til en liten del av rørene som du kan bli med på kranen. Disse ventilene gir deg fremtidige valg hvis det skulle oppstå et problem eller endringer må gjøres. Kostnaden er minimal, men den mulige bekvemmeligheten kan være ekstremt verdifull.

2.

Marker plasseringen for dusjdreningen på gulvet. Fra dette sentermerket tegner du et torg omtrent 24 tommer over. Dette vil være stedet for sump pit / bassenget. Med den elektriske jackhammeren brytes forsiktig opp betongen på torget. Du bør forvente litt sprekk og brudd utenfor merket, men gå sakte, og dette bør være minimal. Når betongen er fjernet, utgraver smusset til en dybde på 30 tommer. Hold sidene og gulvet i hullet glatt og fri for hindringer. Konstruer forsiktig en treramme inne i hullet som gir et tre tommers mellomrom på alle fire sider.

3.

Bland betongen i trillebåren og hell en tre-tommers base og fyll de ytre områdene rundt rammen. Når betongen har herdet, fjern rammen og installer en nedsenkbar sumppumpe. Fra sumpepumpen, installer en avløpsledning som kommer ut av sumpkassen / bassenget og sendes tilbake og rundt dusjkabinettet til en eksisterende dreneringslinje. Ved å dirigere den rundt dusjen, unngår du behovet for å utgrave mer av kjellergulvet for å imøtekomme en dreneringslinje. Monter et avløpsrør til dusjen, og legg deretter til en felle før du avslutter røret i sumpkassen / bassenget.

4.

Monter kranen og annen maskinvare til dusjkabinen . Koble sump pumpe til strømforsyning og test hele systemet. Tillat vann å løpe og fyll opp sumppitten / bassenget for å teste pumpen. Når alle elementene virker som de skal, skal de passe inn i dusjen for å passe dine behov eller innredning.

Tips og advarsler

 • Kontroller strømforsyningen til sump pumpen er beskyttet av en GFCI-enhet (Ground Fault Circuit Breakup).
 • Kjeller boareal kan brukes til en rekke formål fra underholdende til soverom. Det er flere faktorer å vurdere om du planlegger å installere en dusj. Dette prosjektet er ganske enkelt fra et design aspekt, men kan vise seg å være utfordrende å oppnå.

  Andre artikkelen

  Granittbelegg fjerning
  Slik måler du innvendig hjørner
  OSHA Regler på Bench u0026 Pedestal Grinders
  Hvordan lage Crown Molding Corners
  Hvordan beregne gulvarealet for laminatgulv
  Hvordan oppgradere eksisterende skap med IKEA kjøkkenutstyr
  Resirkulert stein og betong
  Slik installerer du murstein
  Tips om installering av støpeform
  Hvordan male et soverom rosa
  Onyx Vs. Granitt benkeplater
  Slik installerer du glassblokk på en betongdusj
  Mobile Home Deck Ideas
  Inngangsbelysning Parallell Installasjon
  Hvordan lage utendørs skritt
  Hvordan Strip Paint fra en Cement Floor
  Slik bruker du avsmalnende stifter
  Hvordan å redde tregulv gulv
  Slik fliser du en liten dusj
  Akrylblokker Fordeler og ulemper