Slik installerer du en badekarventilmontering

Slik installerer du en badekarventilmontering 

1.

Slå av vannforsyningen til huset før du prøver å installere ventilenheten. Fyll et gammelt håndkle eller en trapp i badekarets drenering for å hindre at noen deler går tapt når de slippes ved et uhell. Legg gamle laken eller håndklær i bunnen av badekaret for å unngå riper på overflaten mens du arbeider.

2.

Fjern dekslene på håndtakene ved å lure dem løs med flathodet skrutrekker for å utsette skruene bak kappene. Fjern skodderet, som er den dekorative metallplaten som skal feste til dusjveggen og dekke rørleggeren når du har installert monteringsenheten. Følg produsentens instruksjoner for å demontere enheten dersom det er flere spørsmål.

3.

Kontroller at tilførselsrørene er kuttet til riktig lengde slik at ventilenheten Enhet å hvile i riktig stilling, like bak overflaten på den ferdige veggen. Se produsentens instruksjoner som fulgte med ventilenheten for detaljerte figurer. Gjør eventuelle ekstra kutt, hvis det er nødvendig, med rørkuttere.

4.

Rengjør endene på vannforsyningsrørene og rørene i ventilenheten som skal kobles sammen med vannet forsyningsrør. Bruk en tørr, ren fille. Påfør fluss til både utsiden av vannforsyningsrørene og innsiden av beslagene i ventilenheten. Sett tilførselsrørene inn i ventilhuset.

5.

Løsne rørene sammen med propanlampen og loddet. Forstå at det ikke er så mye som for mye lodding, så vær ikke redd for å få litt ekstra rundt forbindelsene.

6.

Slå vannet på igjen for huset og test forbindelsen for lekkasjer.

7.

Sett sammen låseskjermen og kontrollhåndtakene for å fullføre installasjonen.

Badekarventilaggregatene kommer i en rekke former og størrelser, for ikke å nevne farger og design, men den overordnede funksjonen forblir den samme: å lede vannstrømmen ut av vannrørene og inn i badekaret. Enten du installerer en helt ny ventilenhet eller erstatter en gammel, er prosessen den samme. Den eneste forskjellen er at med nybygg er det enklere å få tilgang til rørene fordi veggene ikke er stengt ennå. I begge tilfeller er installering av en badekarventilsamling et gjør-det-selv-prosjekt så lenge noen få enkle instruksjoner følges.

Andre artikkelen

Slik bytter du farge på baderomsfliset
Slik bruker du sirkeltang
Slik installerer du fliser over laminatgulv
Hvordan skjule ledninger i en laminatgulv
Slik Wire 3 Bytter til Kontroll 1 Light
Hvordan bygge et lite skap
Slik borer du med en murbit
Kan du ta en metall tak?
Den beste måten å legge nivå laminat tregulv
Små baderomsprosjekter
Typer ledd i konstruksjon
Komponenter av Closet Hardware
Verktøy for å kutte speil
Tile dusj fuktighet problemer
Slik fjerner du Quarry Tile
Typer av Garage tak
Gassrørforseglingsproblemer
Bygge Gable Ventiler
Corn Pellets Vs. Tre
Instruksjoner for å installere et drop-in boblebad