Slik installerer du Baderomsrørlegging i kjelleren

Slik installerer du Baderomsrørlegging i kjelleren 

1.

Slå av vannforsyningen til hjemmet før du begynner å jobbe. Finn en varm og kald vannlinje så nær det nye badet som mulig. Hvis du installerer et helt nytt rom, forsøk å finne linjene under et overliggende bad. Hvis ombygging av et eksisterende rom finner de nærmeste vannlinjene til den nye konstruksjonen for å begrense dine materielle behov og gjøre installasjonen så enkel som mulig. Kutt i begge vannlinjer og sett inn tefilmene. Fra disse teesene, fortsett rørledningen til ønsket sted. Ta begge vannforsyningslinjer til det planlagte stedet for vasken. Monter en ventil på slutten av hver vannlinje. På kaldvannsledningen må du installere en andre tee-ledd som vender mot toalettet.

2.

Monter et rør fra kaldtvannet til området der den nye toalett vil være plassert. Monter en ventil på enden av denne linjen, som du vil bruke en fleksibel slange på toalettet. Kutt inn i nærmeste avløpsrørledning, og installer en terskel for toalettet. Dette må være så nær det nye badet som mulig. Det vil være nødvendig å pumpe avløpsvannet opp fra toalettet. Mindre vertikal avstand og kortere kjøreavstand vil kreve mindre arbeid fra pumpen, slik at systemet fungerer mer effektivt.

3.

Monter det nye toalett. Dette toalettet må være en oppblåsingsmodell som inneholder en tank, elektrisk pumpe og en tilbakeslagsventil for å unngå at vannet kommer tilbake i enheten. Mange av de finere modellene inkluderer innløpsporter for vaskeavløp, samt en innløpsport for badekar eller dusj. Dette vil tillate deg å ha en enkelt pumpe for hele badet, noe som gjør installasjonen langt enklere og langt mindre komplisert. Når toalettet er på plass, koble flexslangen til vanninnløpet. Avløpsledningen vil da bli installert og plumbed til overhead tee-krysset som du installerte i trinn 2. Installer avløpsledningen fra vasken til oppvaske toalettet og rørleggeren er ferdig. Kontroller at alle beslag er sikre på at de er sikre og vanntette.

4.

Kontroller strømforsyningen. Avhengig av modellen med oppvaske-toalett du har installert, vil du enten måtte koble pumpen hardt eller ha et uttak tilgjengelig. Uttaket må være en GFCI-enhet (jordfeilbrytningsavbrudd) som kreves av elektrisk kode. Dette vil gi ekstra beskyttelse mot elektrisk brann og elektrisitet.

Tips og advarsler

 • Mange områder krever elektrisk arbeid som skal utføres av en autorisert elektrisk entreprenør . Kontroller dine lokale koder for å avgjøre dine krav.
 • Sørg for at all strøm er slått av på bryterpanelet før du starter prosjektet.
 • Ta midlertidig av teeforbindelsen på kloakkledningen til blokkgasser. Disse røykene kan være farlige og bør holdes inntil dreneringslinjen kan fullføres.
 • Et kjellerbad kan være veldig praktisk og gjøre et oppholdsrom mer imøtekommende og allsidig. Installasjonen av slike ting som toaletter, dusjer og vasker under kloakkinntaket gir unike krav og utfordringer. Disse utfordringene må møtes med forsiktig planlegging og spesialiserte apparater.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du oppvarmede fliser
  Hvordan Miter Cut Trim Molding
  Hvordan å fullføre bare tregulv
  DIY: Keramisk Tile Backsplash
  Florida Building Codes for skjerm rom
  Slik legger du til en vegg i et rom
  Tips om aluminiumskæring
  Huset tak ideer
  Energifaktor på vannvarmere
  Typer Hardwoods brukt til gulv
  Hvordan få tilskudd til bærekraftig levekår
  Slik installerer du et toalett på en 4-tommers rør i betong
  Slik gjenoppbygger du et kjøkkenbord med betong
  Hvordan gjenopprette min Blacktop Driveway
  Hvordan bygge en hytte ved hjelp av alternative byggematerialer
  Loft design tips
  Weil-McLain Ultra Boiler Feilsøking
  Instruksjoner for hvordan du installerer vegg-til-vegg-teppe
  Agitator bruker
  Slik festes benkeplater med skruer eller lim