Slik gjenoppretter du ditt akustiske tak

Slik gjenoppretter du ditt akustiske tak 

1.

Restaurering av akustiske fliser kan virke mye bedre enn noen av de tre andre alternativene som vanligvis er tilgjengelige for brukeren eller eieren: utskifting, repainting og rengjøring. Utskifting av et gammelt akustisk flis taksystem har den første åpenbare ulempen med betydelig kostnad. Videre erstatter erstatning alle eksisterende takmaterialer i avløpsrommet, noe som ofte betyr at det er deponi.

Det minste kostholdet er vanligvis kjemisk rengjøring av taket. Ved å bruke slike produkter som blekemidler, peroksyder og andre sterke rensemidler, kan rengjøring gi moderat lettelse for et spesielt skittent tak. Men rengjøring har vanligvis en jevn innvirkning, noe som betyr at etter rengjøring er de mørkeste takområdene fortsatt merkbart mørkere enn de letteste områdene. Taket kan ha et flekkete overordnet utseende. Vannflekker kan heller ikke helt fjernes.

3.

Omfarging av eksisterende akustisk flis tak har også sine ulemper. Hvis maling gjøres raskt og enkelt, noe som betyr å spre maling av hele taket på plass, blir fliser fast på te og hele taket ser ut som belagt og unaturlig. Hvis maleri er gjort mer dømmende og metodisk, så begynner kostnadene å stige. Maleri kan også redusere takets akustiske egenskaper med så mye som 30\%, og kan påvirke takets brannsikkerhetsgrad. Endelig kan malingslukt føre til vanskeligheter for beboere.

4.

Takgjenoppretting er priset omtrent omtrentlig til takmaling, men gir imidlertid betydelige fordeler. Som omsmøring, gjelder restaurering et jevnt belegg med ensartet farge som gir takfliser og tees til like nytt utseende. I motsetning til omsmøring, opprettholder restaureringen De akustiske og brannresistente egenskapene til det opprinnelige taket.

5. I begynnelsen av restaureringen skal taksystemet være komplett, stabilt, flatt og ubrutt. eller ødelagte fliser skal byttes ut, eventuelle skadede teer skal repareres eller erstattes. Riktig maskering og beskyttelse av vegger, gulv og møbler er avgjørende. Vannflekker blir deretter primet, og eventuelle områder av fett eller andre forurensninger som kan påvirke reparasjon av restaureringen belegg er clea Ned. Restaureringsbelegget påføres deretter på takfliser, støtter teesystemer og tilbehør som høyttalerplater og diffusorer. Restaurering oppnås ved sprøytepåføring av et produkt som utsender lave VOC og har høy lysdispersjon og brytning. Det spesielle restaureringsbelegget som skal brukes, spesifiseres typisk av den originale taksystemprodusenten som passende egnet til og ideell for taket i spørsmålet. Belegget er giftfri og trygt for sprøyteapplikasjon (selv i laboratorie- eller helseprogrammer). Livet til et restaurert tak er omtrent åtte år - tilsvarer forventet levetid for et nytt tak og større enn det som er rengjort eller malt.

Hvis du liker millioner av andre kontor- eller butikkarbeider, ser du opp til å se et akustisk flisertak. Og som millioner av andre, kan du se opp på et rattet, skittent, farget akustisk flisertak. La denne arkitekten fortelle hvordan Du kan gjenopprette det taket.

Andre artikkelen

Definisjon av turbiner
Hvordan bygge en utendørs pizza ovn med utklipp
Hvordan kan jeg klippe flis uten flisekutter?
Hvordan å Reglaze en Clawfoot Tub
Typer Band Saw Blades
Hvordan isolerer jeg damprør?
Installere et Beadboard-tak
Slik bruker du en Starrett Micrometer
Hvordan lage parkett tre design
Hvordan koble opp en gasspeis
Kan du kutte dyrket marmor?
Elementer av Cottage Style Homes
Ulike 2X4 tretyper
Hvordan å Stain et Speckled Betong Gulv
Installasjonsinstruksjoner for vegg-til-vegg-teppe
Moderne Bad Tile Design Ideas
Hvordan kutte støping for å passe i hjørnet av et hus
Slik installerer du en laminatgulv til en inngangsdør
Slik Stain Keramisk Gulvfliser
Ulike jobber i byggingen