Slik forsegler du en laminatgulv

Slik forsegler du en laminatgulv 

1. Påfør fugemasse på ekspansjonsleddene rundt rørene, fyll på leddet til tetningsmidlet er jevnt i gulvet og pass på å bruke kun muggfast, 100\% silikonforsegling eller typen av tetningsmiddel som er spesifisert i produktinstallasjonsveiledningen.

2.

Tett kjøkkenapparatområder ved å klemme en perle av tetningsmasse langs kanten av gulvbelegg under og langs sidene av oppvaskmaskinen og kjøleskapet, Pass på å fylle hele gapet fra undergulvet til gulvets øverste kant.

3.

Legg en perle av tetningsmasse i kanten hvor gulvet møter forsiden av vask og ved døråpningen til rommet. Disse tetningene vil bli dekket av henholdsvis kvartsrunde og overgangsstykker.

4.

Avslutt et vaskerom og bad ved å fylle ekspansjonsleddene langs hele omkretsen av rommet også som i noen døråpninger. Døråpninger i vaskerom og bad bør fylles ut med T-støpeovergangsstrimler med mindre annet er angitt i den spesifikke produktguiden.

Tips og advarsler

 • Laminatgulv bør aldri installeres i et rom som har gulvavløp.
 • Ta alltid av med produsentens instruksjoner når du tetter en laminatgulv. Dette sikrer at gulvinstallasjonen din dekkes av garantien.
 • Laminatgulv er et populært og stilig valg for gjør-det-selv villaeiere, og mange av de nye stilene og merkene er berettiget til installasjon i rom med vann, for eksempel kjøkken, bad og vaskerom. Hovedgrensen for laminatinstallasjon i et rom med vann er at laminatgulvet skal forsegles ordentlig for å unngå at vann siver under gulvet. Selv om garantier varierer fra merke til merke, i henhold til den spesifikke merkevaregarantien, er prosessen med å forsegle et laminatgulv det samme uavhengig av merkevaren.

  Andre artikkelen

  Slik henter du en betongfond for kjelleren
  Slik installerer du en glassblokkvegg
  Betongtellerteknikker
  Hvem Produsenter Husky Tools?
  Slik installerer du en skifertelteller
  Hvordan gulv med OSB
  Slik installerer du gulvplanker
  Informasjon fra MLS-nummer
  Hvordan lydisolerte byggematerialer
  DIY Wood Bar Rails
  Hvordan Finish Wood Trim Med Laquer
  Slik bor du Åpne en lås
  Slik legger du til et tak
  Slik fjerner du Green Loctite
  Hvordan sette en takvifte
  Sammensetning av rustfritt stål
  Betong Tile Tak Vs. Asfalt helvedesild
  Wood Siding Tools
  Slik bytter du fra tepper til flislagt gulv
  Slik starter du en trebrann i en utendørs peis