Slik får du virkelig skinnende tregulv

Slik får du virkelig skinnende tregulv 

1.

Gå over hele gulvet med hammeren og neglene, synker eventuelle hevede nagelhoder eller andre hindringer som du finner.

2.

Legg gulvbufferen med det hardeste nivået på skjermen (60 eller laveste nummer). Skjerm gulvet ved å kjøre bufferen med gulvbrettets retning, frem og tilbake, ta opp det øverste laget av eksisterende overflate og skru opp overflaten. Støv støv opp.

3.

Gjenta prosessen med hver av de neste finere nivåene av grisscreening, støvsuging mellom hverandre. Gulvets overflate skal ende opp jevnt og uten glans eller smuss, men det underliggende fliset tre skal ikke påvirkes.

4. Gå over hele gulvet med klutsklutter for å ta opp gjenværende støv eller gris. Hell en linje med polyuretan-glans på gulvet foran veggen som er lengst fra døren. Sett gulvlanseringsapplikatoren i glansen (applikatoren ligner en trykkbom). Sakte dra Glans bakover, med gulvbrettets retning, gjør en tynn, jevn frakk. Fortsett å hell og dra til hele gulvet er glanset. La det tørke 6 til 8 timer.

5.

Hand-buff den første strøk av glans med 220-grit sandpapir, akkurat nok til å ta av skinnet, slik at neste kappe stikker. Ta opp støvet med klutsklutter. Gjenta trinn 4 for å legge et annet lag med glans . Et tredje lag kan tilsettes hvis ønskelig (hvis det er tilfelle, hånd-buff overflaten på forhånd). La det endelige laget kurere i 2 dager før du bruker gulvet.

Tips og advarsler

 • Wear en støvmaske når du ser på gulvet.
 • Avslutningen på de fleste tregulvene består av to deler: flekken på treet, som bringer ut det naturlige kornet, og en topplakk av glans (vanligvis polyuretan i dag, men muligens lakk, shellak eller andre alternativer). Når et gulv blir kjedelig og snusket, trenger du ikke nødvendigvis å komme inn i et fullstendig slipeprosjekt, som er rotete og kan gjøres bare noen få ganger i et gulvs levetid. 'Screening' 'Gulvet vil ta av bare glanset toppcoat, som du deretter kan erstatte, gjenopplive hele overflaten med en ny glans.

  Andre artikkelen

  Spesifikasjoner for en funksjonshemmede kommode
  DIY Installasjon av marmorfliser
  Slik forsegler du grout på keramisk flis
  Hvordan kutte en kompositt benkeplate
  Slik installerer du fleksible sporlys
  Hvordan å bytte et bad kabinett speil
  Hvordan velge Solid Surface countertops
  Bambusgulv og radiant varme
  Hvordan gå grønn gratis
  Hvordan teste en granitt counter før kjøp
  Ideer til peis TV
  Slik fliser et badvindu
  Riktig måte å installere dørdeksel på
  Hvordan kutte og installere støpegods
  Hvordan velge åpen eller lukket Cell Spray Skum Isolasjon
  Slik legger du en base på kjøkkenskap
  Avløpspumpe Vs. Grinder Pump
  Hvordan Bullnose Porselen Tile
  Slik legger du Beadboard til kjøkkenskap
  Hvordan å ramme en vegg med en dør jamb