Slik bruker du en pneumatisk gulvstifter

Slik bruker du en pneumatisk gulvstifter 

1. Legg det første brettet med den riflete siden mot veggen og 3/8-tommers vekk fra den (denne 'utvidelsesgapet' gjør det mulig for bevegelse av treet med klimaendringer, det vil bli dekket av gulvtrimmen). Nail ned det første kurset ved å skyte par negler gjennom ansiktet med neglpistolen.

Legg de neste brettene ved å koble endene, kutte de endelige brikkene på veggene etter behov på gruvesagene dine. Fortsett til de neste kursene, koble dem sammen med tunge-og-sporsider og toppspikring som før, til du har nok kurs for å tillate pneumatisk gulvstifter for å sitte på dem (vanligvis fire eller fem kurs).

3.

Hent stifteenheten opp til lufttanken. Sett første brett på neste kurs på plass ved siden av de tidligere installerte brettene. Sett stifteenheten på toppen av de installerte kursene, med nesen på verktøyet festet over det nye brettet, like over tungen.

4. Bruk paller til forsiktig å banke stifteenheten tett mot gulvbrettet. Deretter svinger du kjøpesenteret fullt og trykker på gummistyrken på stifteenheten. Kraften burde drive brettet tett mot brettet ved siden av det, mens det utløses en luftbremse for å drive stiften nedover langs brettet.

5.

Gjenta om hver fot på brettet og på de neste brettene. Klipp endestykkene etter behov på gipset.

6.

Arbeid deg over gulvet med pneumatisk stiftemaskinen, fortsett til du er nær nok til motsatt veggen som Det er ikke lenger nok plass til å fullt ut svinge kjøpesenteret. Legg de siste kursene med neglpistolen, som du gjorde de første kursene.

Tips og advarsler

 • Bruk øyevern når du bruker din pneumatiske stiftemaskin og neglpistol.
 • Tregulv er lagt med et tunge-og-sporsystem som er malt inn i sidene av brettene, med tungen som passer inn i sporet for å gi en tett passform. Passformen blir strammere ved bruk av en pneumatisk gulvstifter. Dette er et verktøy designet for installasjon av tunge-og-sporet gulv. Det bruker en hengekøye for å utløse skytingen av gulvbelegget, kjør platene tett sammen som stiftet går inn. Designet av stifteenheten forhindrer bruken i begynnelsen og hele slutten av gulvprosessen.

  Andre artikkelen

  Hjelp med å designe et enkelt hjemmekino-rom
  Strukturelle trebjeletyper
  Slik installerer du en Dør Jamb Weatherstrip Set
  Slik installerer du One-Piece Vinyl Flooring
  ASTM-betongtyper
  Hva er et spørsmål om lov?
  Slik installerer du en sunken Vessel Sink
  Ulike stiler av terrasseblokker
  Hvordan identifisere Asbest Ceiling Tiles
  Slik Renovate en murstein peis
  Hvordan måle dører på et mobilt hjem
  Hvordan kjøpe en kommode
  De billigste måtene å bygge en Wood Shed
  Slik legger du Sheetrock på et hvelvet tak
  Hvordan skjule ledningene til et sikkerhetskamera på verandaen min
  Hvordan bruke selvutjevnende gulvforbindelse
  Hvordan å forstå varmetap og gevinst
  Hvordan bygge en dekk for et badestamp / spa
  Typer av bordsager
  Hvordan å refinfinere en figerglass tub og dusj