Slik bruker du C-klemme til løfteutstyr

Slik bruker du C-klemme til løfteutstyr 

1. Hvis du prøver å løfte et helt stykke kryssfiner opp en stige selv, vet du hva en vanskelig oppgave som kan være, faktisk ville de fleste, unntatt de unge og dumme, selv Prøv det. Men hvis du tar en 'c' klemme og klemme den tett til midten av kanten av et kryssfinerark, det gjør et veldig godt håndtak som du kan holde når du går forsiktig oppover en stige. Jeg anbefaler ikke at noen rammer et helt tak på denne måten, men hvis du flytter et par ark på denne måten uten maskiner i sikte for å hjelpe dette, vil dette fungere.

2.

Ta den samme 'c' klemmen og fest den til et tau. Hvis du har en hjelper på bakken, kan du senke klemmen ned og hjelperen din kan feste tauet til mange forskjellige gjenstander som du nå kan løfte lett uten å måtte klatre ned så opp en stige. Det er lavteknologisk sikkert, men men når du har et par av disse store 'c' klemmer rundt deg vil ikke ta på seg et prosjekt uten dem.

3.

Ikke bare kan klemmepartiet skrues ned til en gjenstand, det kan også strammes hele helt ned for å lage en løkke for å henge gjenstander på det du vil løfte. Dette fungerer spesielt godt på de fleste kraftverktøy hvor du kan løfte klemmen rundt håndtaket skrue på klemmen for å lukke det hele veien enn å løfte eller senke verktøyet å vite det er ordentlig festet, dette slår metoden jeg ofte ser på å senke verktøyene av ledningene deres - ikke en god ide med tanke på verktøykostnadene i disse dager.

Tips og advarsler

< li> Ikke scrimp på forskjellige størrelser de er billige å kjøpe, sørg for å ha for hånden. Da jeg bygde huset mitt, måtte jeg komme opp med mange måter å flytte materialer opp og ned i rovene og i utgravede områder. Mesteparten av tiden jobbet jeg med solo og flyttet store plater av kryssfiner eller ubøyelig gjenstand oppover en stige eller ned i et kjellerområde var utfordrende, men jeg kom opp med en enkel løsning for å hjelpe i mange av disse situasjonene, og det var så enkelt som kjøpe et par forskjellige 'C' klemmer og litt sunn fornuft.

Andre artikkelen

Gulv Installere i uoppvarmet rom
Hvordan å gjøre en badekar erstatning for å forbedre badet ditt
Steg-for-trinns Roll Roofing Installasjon
Doiron Carbide Checking Tools
Slik bruker du Superglue på Lexan
Slik installerer du strålende gulvvarmeelementer
Badekar Remodeling Ideer
Hvordan reformerer du kabinetter?
Hvordan lage en tillegg til huset mitt
Oppbevaringstårn Ideer til badet
Interiør maling og kanting tips
Slik installerer du Bruce Engineered Hardwood
Slik bruker du overflødig varme fra tørketrommel til varmeområder
Hvordan å farge betong svart
Hvordan bygge fotovoltaiske solpaneler
Hvordan lage høy styrke konkret
Slik installerer du en såpefat i flis
Hvordan legge Engineered Wood Flooring
Hva trenger jeg å legge fliser på gulv?
Strukturelle skummaterialer