Slik anker du veggen til et betonggulv

Slik anker du veggen til et betonggulv 

1.

Stå veggen oppreist og fest den ene enden til den eksisterende rammen med en innrammingsspiker eller skrubbe. Pass på at hele høyden på veggen er godt sikret. Bruk minst en feste hver 18 tommer.
Bruk en pulveraktivert neglpistol og 2 '# xBD; -inch herdet betongspik for å feste mursteinens grunnplate av betongen.

2.

Kontroller at veggens grunnplate er i riktig posisjon.
Bruk et målebånd og kalklinje til å markere riktig posisjon på betonggulvet. Lag en linje for hver kant av veggen for enkel justering. Fest veggen til gulvet fra enden festet til den eksisterende rammen. Flytt langs veggen fra dette punktet når du går. Dette vil tillate mindre justeringer i veggens plassering nedover veggen for å forsikre deg om at hele veggen er rett.

3.

Bruk godt hørsels- og sikringsbeskyttelse og les alle sikkerhetsanvisninger før du fortsetter. Last opp ladningen og festet i pistolen i henhold til produsentens instruksjoner. Det finnes to grunnleggende typer pulveraktiverte spikerpistoler. Automatiske pistoler har en utløsermekanisme som ligner et skytevåpen. Hammerpistoler aktiveres med et slag mot avfyringspinnen bolt på toppen av pistolen. Rådfør deg med produsentens instruksjoner for spesifikke bruksanvisninger.

4.

Sett tønnen på pistolen der du vil at spiken skal kjøres. For automatiske pistoler, legg vekten på pistolen for å presse tønnsikkerheten og trekk utløseren. For hammeraktiverte pistoler, plasser fatningen på plass og påfør trykk for å komprimere tannmekanismen. Hold pistolen forsvarlig og slå skytebolten på toppen av pistolen med minst en 20-ounce hammer med nok kraft til å aktivere ladningen.

Velg riktig pulver ta betalt for jobben. Avgifter kommer i flere styrker og er fargekodede. Følg produsentens anbefalinger for de beste resultatene. Gjenta prosessen mellom hver stud og igjen på hver side av en hvilken som helst dør.

Å slå de ubrukte områdene av et hus til praktisk boareal er nummer én måte å legge til videresalgsverdi til et eksisterende hjem. Kjellere og garasjer er førsteklasses kandidater for å skape brukbar plass. Innramming av veggene er en av de første trinnene i alle større ombygginger. Å legge ut rammen for dører og andre arkitektoniske elementer er grunnlaget for å omdanne rommet til brukbare rom. Ved hjelp av en pulveraktivert nagelpistol er den beste måten å feste vegger på betonggulv.

Andre artikkelen

Slik forlenger du kjørebanen med betong
Nye konsepter og ideer for baderom
Ulike typer tre dører
Slik opererer du en neglpistol
Dampbarriereinformasjon
Ulemper ved en geotermisk varmepumpe
Asbest Floor Tile Identification
Bygg en Pre-Slope Dusjpanel
Hvordan bygge en dekket veranda
Generisk Garage Dører Installasjon
Slik remodeler du et lite bad
Everest Attic Ladder Installasjonsinstruksjoner
Sunporch Tile Options
Slik legger du et hull i kjørebanen
Slik isolerer du en stablett
Billige ideer for ombygging av et soverom
Typer av støpeforming
Cedar Closet Tips
Hvordan lage fliser til et betonggulv
Slik løser du innvendige hjørner av gips