Slik Refinish Caulk eller Grout Bathtub Fliser

Slik Refinish Caulk eller Grout Bathtub Fliser 

Grout Refinishing

1.

Kjøp et fugemassefjerningsverktøy med et hode omtrent samme bredde som mellomrommet mellom flisene dine. Hvis hodet er for lite, vil du ha ujevn fugemassefjerning, og hvis det er for bredt, kan du ripe på flisens overflate.

2.

Rør fugemassefjerningsverktøyet frem og tilbake på en gammel groutlinje. Grout inneholder sand, og når du gni sømmen med fugemasse-fjerningsverktøyet, løsner den sanden, forsiktig sliper den fra skjøten.

3. Ta bort en hel linje med gammel fugemasse om gangen. Mens du ikke må fjerne fugemassen helt til betongbrettet under, må du fjerne det i det minste for å la den nye fugemassen holde seg fast.

4.

Tørk av fugemasse straks fra overflaten av flisene. Når fugemasseforbindelsene er tørre, tørk fliser igjen.

/ p>

Caulk Refinishing

1.

Klipp midten av den forseglede fliseleddet med et nytt verktøyknivblad, trekk spissen jevnt gjennom sømmen uten å skrape flisen kanter. Dette vil skape et kutt i latex eller silisium en caulk, la deg pelle noen porsjoner ut.

2.

Skrap kanten av flisene med glassskrapingsverktøyet for å fjerne caulkrester som kan sitte fast på flisene . Glassskrapingsverktøyet, når det brukes med forsiktighet, vil kutte bort resterende rester uten å skrape kanten av flisen. Støv støv opp i sirkulasjonsrøret og bruk litt gniddende alkohol på en ren fille for å gni bort kjedelig rester fra flisene.

3.

Klem en perle av ny caulk inn i fliseledd. Perlen skal løpe jevnt fra den ene siden til den neste og strekker seg bare til toppen av flisene.

4.

Dyp en finger inn i en liten vannskål, bruk gummihanskene dine . Trekk forsiktig fingeren langs lengden på den forseglede sømmen, trykk på tetningen i skjøten mens du jevner overflaten. Vannet vil holde caulk fra å stikke på fingeren, så re-våt så ofte som nødvendig.

5.

Tørk overflødig caulk fra flisene etter at du har fullført hver linje. Med silikone caulk er det viktig å sette bare mengden caulk som er nødvendig i leddet, fordi overflødig silikon vil sette på flisens overflate og kan kaste glansen.

Tips og advarsler

 • Hvis du bruker silikon caulk, bruk en ren fille, fuktet med gniddende alkohol, for å fjerne de siste lagene av caulk på flisene før det tørker.
 • Ta det lett med fugemasse fjerning verktøy for å forhindre fliser riper. Det tar svært lite press, bare en sagebevegelse.
 • Om badet fliser er caulked eller grouted, kan de vise tegn på slitasje og flekker. Raffinering av materialet mellom flisene innebærer fjerning av det gamle materialet og påføring av ny caulk eller fugemasse. Ved forsiktig fjerning vil du forhindre skade på flisene og kan legge fliser på plass. Krummelende fugemasse er en øye og det kan tillate vann å sive under flisene. Selv om refinishing din caulk eller grout tar litt tid, vil det gi hele badet en ansiktsløftning.

  Andre artikkelen

  Hvordan lage betonggulv til flis
  Utvendig Vinyl Siding Farger
  Er kjellerreformering telt i kvadratfilm for salg?
  Installere en ny laminat benkeplate
  Slik bytter du en stangdør
  Tilskudd til installasjon av solpaneler
  Luksus bad Ideas
  Slik bruker du Webbing Solution
  Slik festes ruller til toppen av lommedører
  Slik Glaze u0026 Refinish Kjøkkenskap
  Hjemmelaget Masonry Tools
  Bygg koder for dekk i delstaten Minnesota
  ADA Restroom Regulations
  Riktig Fix for Stomped Drywall Ceiling Cracks
  Fjerning av Graffiti Paint
  Hvordan lage molding på kjøkkenskap
  Utskiftningsinstruksjoner for badekar
  Hvordan å reglaere gulvfliser
  Hvordan farges betong med jernoksid
  Hvordan å hente en bad dusj