Skumisoleringssystem DIY

Skumisoleringssystem DIY 

Prosjekthensyn

Start planleggingen for ditt DIY-skumisolasjonsprosjekt ved å bestemme byggekodekravene i ditt område. Du må vite den foreslåtte R-verdien for komponentene der du skal installere isolasjonen, som f.eks. Loftet eller ytterveggene. Også diskutér ditt skumisoleringssystem DIY-prosjekt med bygningsavdelingen for å få innsikt og anbefalinger. De kan ha om ditt foretak.

Installasjonstips

Bestem hvilken type skumisoleringssystem DIY-produkt du vil bruke. Det er to grunnleggende kategorier av skumisolasjonsprodukter: skumisolering med åpen celle og lukkede celler. Den primære forskjellen mellom de to produktene er at skum med lukkede celler er fastere og tillater ikke vann og luft å trenge inn i skummet. Det er også dyrere enn skumisolering av åpen celle. Da loftet vanligvis tillater fuktighet å strømme ut av huset, snakke med produktleverandøren eller bygningsinspektøren om fordelene og ulemperne ved å bruke hver type skumisolasjon på gulvet eller taket på loftet, spesielt i varmere klimaer.

Hvis du gjør det Prosjektet i faser, vil du nok få den mest umiddelbare effekten ved å isolere loftet først. Det er her de fleste varmetap oppstår. En av fordelene med et skumisoleringssystem gjør at du ikke vil gjøre så mye prep-arbeid før du installerer skumisolering.

Hvis du for eksempel skulle bruke glassfiberbatteri eller løsfylling celluloseisolasjon, ville det være nødvendig å forsegle åpninger og hull hvor luften kan trenge gjennom, spesielt på loftet på utsiden av vegger og takter. Andre isolasjonsmaterialer er ikke konstruert for å stoppe luftinfiltrasjon. I kontrast kan skumisolering påføres i hullene for å forsegle dem.

Prøv å kjøpe produktet fra en skumisoleringssystem DIY-leverandør som henvender seg til gjør-det-selv-markedet. Disse leverandørene vil gå den ekstra mile for å hjelpe deg med prosjektet ditt. Ofte har de installasjonsvideoer du kan låne. Sørg for at du følger instruksjonene for å bruke skumisoleringen. Generelt kan produktet brukes på et hvilket som helst sted hvor du vil bruke andre isolasjonsalternativer.

Følg nøye instruksjonene for å klargjøre skumet før du starter applikasjonsprosessen. Vanligvis kommer skumisolering i beholdere som må holdes ved en temperatur på 75 til 85 grader Fahrenheit gjennom hele prosessprosessen. En ende av en slange kobles til beholderen. En sprøyteapplikator er festet til den andre enden av slangen. En av fordelene med skumisolering er at R-verdien er større pr. Tomme produkt enn glassfiber, ull eller celluloseisolasjon. R-verdien av skum er 4,5 til 6,5 per tomme. Fiberglass og cellulose har en R-verdi på 3,2 per tomme. Når du bruker skumisolering, bruk nok av produktet slik at den endelige R-verdien per tommer overskrider R-verdien av glassfiber- eller celluloseisolering per tomme. Unnlatelse av å gjøre det kan negere eventuelle besparelser du kan innse på energikostnadene dine. I de siste årene var det ikke mulig å lage et skumisoleringssystem DIY-prosjekt fordi skumisolasjonsprodukter på markedet kun ble solgt til fagfolk som ble trent til å jobbe med produktet. Imidlertid har mange produsenter innsett fordelene med å ekspandere til gjør-det-selv-markedet for å øke sin kundebase for skumisolerende produkter.

Andre artikkelen

Hva er fordelene med Low E Glass on Storm Windows?
Hjemmelaget Shake Siding
Slik installerer du en aluminiumsskinne
Slik fliser du en dusj fra grunnen av
Hvordan beregne produsert hjemmekostnad
Slik reparerer du en House Rafter
Installere innfelt belysning i kjøkkenet gjennom loftet
Definer Brick Finer
Slik festes plast til et trehus
Slik påfører du keramisk flis til vegger
Slik installerer du Beadboard i kjelleren
Slik installerer du en vinyldusj riktig
Hvordan estimere kostnaden for Butcher Block countertops
Hvordan spare penger med billigere energiforbedringer i hjemmet - Del 1 av 3
Hvordan kutte Cove Molding for Corners
Polyuretanskum og dets produkter
Slik legger du til klikk og låser tregulv
Baderomsforseglingsfjerning
Installasjonsinstruksjoner for bambusgulv
Slik installerer du en støping på et kjøkkenskap