Remodeling ideer for et slående bad

Remodeling ideer for et slående bad  Når villaeiere ser på badet som en helligdom i stedet for et utilitaristisk rom, ønsker de at det blir mer estetisk tiltalende. For å imøtekomme dette ønske, presenterer designere og produsenter hvert år nye baderomsprodukter som hjelper badet som en forlengelse av boligenes boareal. Vanlige forespørsler for et badmøbel er tilpassede dusjer, dype badekar og bruk av overdådige materialer. Disse elementene kombinerer for å skape en slående baddesign.

Dusjer

Har dusjen flislagt med importert glass eller porselenfliser for å gjøre en bemerkelsesverdig utsagn. Inkluder dampfunksjoner og elektronisk styrt vanntrykk og temperatur. av en takmontert regndusj med kromaterapi som viser forskjellige farger med LED-lys som er utformet for å stimulere eller roe, og noen modeller har også sykluser av kromaterapi som er inspirert av naturen.

Tubs

Gjør deg unna med et høyt boblebad , og legg til en japansk soaking tub. Designet med dybde tilstrekkelig til å fordype kroppen opp til haken, blir de bading i total overbærenhet. Japanske soaking tubs er laget av matte erials som kobber, tre og stein, i en rekke former. Hvis badet ditt er romslig, la karet fungere som et midtpunkt ved å installere det i midten av badet.

Vanities

Ikke undervurder innflytelsen som en forfengelighet spiller i baddesign. Vanities inspirert av high-end møbler design gir ekstravaganse til et bad. Rike tre vanities pyntet med detaljerte lister og maskinvare inspirere ærefrykt. Hvis et moderne utseende er foretrukket, gå med enkle linjer, men vurder å toppe forfengelighet med glass. Noen italienske glassmakere laminerer populære farger i et herdet glass for bruk på badet.

Velg kraner og bad maskinvare innebygd med fin krystall for å legge til glitter og glitrende.

Vask

Forklare din forfengelighet med et fartøy synker for å legge til et annet bemerkelsesverdig element på badet. Fartøyvasker, frittstående skåler montert på toppen av en forfengelighet, kommer i forskjellige farger og former for å passe alle d u0026 # xE9; cor. Herdet glass i uttrykksfulle farger og design etterligner kunstverk og utfyller moderne baddesign. For over-the-top luksus, tilbyr noen designere vasker med håndsagte Swarovski krystaller.

Vinduer

Dusj badet ditt med rikelig med naturlig lys ved å legge til et takvindu eller vinduer. Hvis privatliv ikke er et problem, vil et stort buet vindu tillate deg å nyte naturen mens du smelter dagens bekymringer unna med en lang innsug. Takvinduer gir lys uten å ofre privatliv.

Andre artikkelen

Slik bruker du en bevegelsessensor til å kontrollere utendørs lys
Ceiling Material Ideas
Hvordan finne en Siding Contractor
Slik oppdaterer du kjøkkenteller
Gjør det selv ovn og kanalinstallasjon
Hvordan kutte ut et kjøkkenskapsdør for å sette glass i det
Hvordan å omregne fliser benkeplater
Slik beregner du et firkantfødt
Slik installerer du porselenfliser som en benkeplate
Slik oppdaterer du et lite bad
Hvordan Grout Tile Med No Gap
Vanlige problemer med pilotløse ovner
Hvor mye laminatgulv trenger jeg?
En enkel og sikker måte å fjerne mastikk fra et tregulv
Ideer for å ombygge eldre hjem
Slik beregner du tårstyrke
Slik slår du på en kutte fakkel
Slik beregner du uregelmessig formet betonglag
Slik installerer du fyllstoffer i skap
Hvorfor er solpaneler dyrt?