Oppbevaringstårn Ideer til badet

Oppbevaringstårn Ideer til badet  Badet er et av de viktigste rommene i huset eller leiligheten. Hvis du har et lite bad eller begrenset plass, er det måter å maksimere lagring ved å bruke tårn og litt kreativ tenkning.

Over-the-Toilet Tower Shelves

Det finnes mange stiler av skap og hyller på markedet som passer over noen standard størrelse toalett. De er laget av tre, plast, flett eller metall / krom og kommer i en rekke design og har åpne hyller eller skapdører. Homedecorators.com selger et stort utvalg av toilettskap for $99 til $299 i mange farger og stiler.

Hjørnetårnhylser

Homedecorators.com selger også hjørnetøyskap i forskjellige størrelser og typer. Hjørnetårnhylle kan være den beste løsningen i et lite bad eller en som har en liten utstikkende vegg der et tradisjonelt skap ikke passer. Hjørneskapet kan gi tilstrekkelig oppbevaring for ting som toalettsaker, små håndklær eller medisiner og toalettsaker.

Under vask eller badekarstoler

Hvis du har en sokkelvaske uten et skap under det, kan du finne små hyller som passer under vasken og gir litt mer lagringsplass. Noen rabattbutikker selger små plastskapstårn med uttrekkbare skuffer som er billige og kan fungere godt for din plass.

Hvis du har et hage- eller boblebad, kan det være plass der rammen omslutter badekar som kan gjøres til å vippe ut tårnene eller skuffene. Better Homes and Gardens nettside viser en slik som kan gi deg en visuell ide om konseptet (Resource 2).

Over døren / på veggstativene

Det er mange typer lette rack å henge på baksiden av baddøren din for å lagre toalettsaker, hårføner, håndklær og andre gjenstander. For et lignende konsept kan du bruke en kjøkkenredskapsramme og legge hylle på en badvegg for toalettsaker.

Tynne veggtårnstativer

Spesielle smale vegghyller, ca 6 til 8 tommer brede, kan gi rikelig lagring for små håndklær eller andre nødvendigheter uten å ta mye plass. Hvis gulvplass er et problem, kan det være en løsning på veggmonterte tårnhyller.

Delvis vegg

Et annet alternativ er å bygge en delvis vegg ved siden av toalettet. Veggen kan ha et innebygd medisinskap eller hyller til oppbevaring sammen med ekstra plass på toppen av delveggen.

En lignende ide er å bygge badeskuffer eller hyller i veggen. Dette gir deg et par ekstra lagringsområder som ikke tar opp gulvplass.

Andre artikkelen

Betongbordsverktøy
Slik dekker du Old Brick With Vinyl Siding
Slik bytter du en Backsplash
Modern House Framing Methods
Hvordan lager jeg et huspakke?
Hvordan lage din egen grillpotte
Slik konverterer du en peis til en trebrenner
Fordeler med Melamine Kjøkkenskap
Hvordan ramme en vegg til en lommedør
Hvordan byder jeg på Soffit for et hjem?
Veggrammer Tips
Hva er en delt planløsning?
Tips om å gå grønn på skolen
OSB takmontering
Akustisk takmontering
Homebuilder Grants
Slik fjerner du kontakt sement fra rør
Hvordan legge Linoleum Gulvfliser
Slik installerer du fliser og mørtel på et bad
Hvordan velge Caulk