Motstandspottsveiseprosedyrer

Motstandspottsveiseprosedyrer 

Kjenn dine metaller

Hvert metall har et annet punkt der dets termiske ledningsevne blir dens smeltepunkt. Smeltepunktene bestemmes av mengden elektrisitet og hvor lang tid strømmen påføres. Hvert metall (jern, sink, aluminium, kobber, etc.) har et annet smeltepunkt, så det er best å avgjøre hvor mye strøm som skal påføres på forhånd for å bruke en jevn punktsveis.

Trykk og elektroder

Mest motstandssveising er basert på mengden trykk påført på en elektrode eller tunge, vanligvis laget av kobber. Ved bruk av motstands- eller punktsveising, er nøkkelen ikke avhengig av elektroder i sveiseren for å holde brikkene sammen. Motstandssveising er ikke ment å etterligne en klemme, men heller å forsterke en eksisterende forbindelse mellom to metaller. Mengden trykket du bruker på elektroden under sveisen, bestemmer tykkelsen på stedet - eller styrken på fusjonen - så vet på forhånd hvilken sluttresultat du leter etter.

Programmer

Spot eller motstandssveising bør ikke betraktes som den viktigste metoden for å bygge noe ut av metall. Målet med punktsveising er bare det - å sveise et sted. Tenk på punktsveising som en måte å knyte stykker sammen før du begynner på et full sveiseprosjekt - som å stikke sammen sammen før du syr sømmen. Tanken er å smelte sammen metaller i flekker for å holde dem sikre. Dette gjelder spesielt når man sveiser to til fire metallplater oppå hverandre som senere vil bli brukt som en prosjektdel.

Spotssveising kan imidlertid brukes som et tidsbesparende alternativ til en full sveisesøm, i noen tilfeller. Å bruke flere punktsveis på rad er raskere og bruker mindre elektrisitet enn andre typer sveising, avhengig av metaller du bruker. Selv om spot sveising av seg selv ikke kan skape den sterkeste fusjonen, vil mange spot sveiser i en rekke samarbeide for å skape et solid bånd som bare kan oppnå målet du hadde i tankene for prosjektet ditt. Sveising er prosessen med å feste to eller flere metallobjekter sammen ved hjelp av en kombinasjon av varme og elektrisitet. Motstandsveising bruker metaller med termiske egenskaper til å smelte sammen. Spot sveising konsentrater på spesifikke punkter å sveise i stedet for å koble hele metall gjenstander. Spot sveising kan også brukes til å utføre reparasjoner på tidligere sveisede gjenstander.

Andre artikkelen

Typer New-Construction Windows
Alternativer for kjøkken benkeplater
Slik installerer du en gjenget stang inn i tre
Slik Skrap et mobilhjem
Informasjon fra MLS-nummer
Hvordan lage en vask servant
Slik installerer du Pre-Hung utvendige doble dører
Hvordan installere Folding Dører på teppet
Slik fjerner du plastskruer
Wood Porch Rail Installasjon
Når skal du bruke en bestemt kontaktperson?
Trinn for å refinisere et loft
Slik installerer du laminatgulv ved siden av et skyvedørspor
Airless Sprayer Tips for Tørrvegg Texturing
Hvordan kutte Tile Without Chipping
Slik beregner du betongmengder
Måter å legge ut flis
Hvordan kutte en dusj rundt
Isolasjon og støyreduksjon
Hvordan lage molding kutt