Installasjon av kabelstøping

Installasjon av kabelstøping 

Kabler

Det finnes mange forskjellige stilarter av kabel som du kan bruke til et kabelrele. Det vanligste er det tunge, naturfarget tauet. Dette gir seg best til nautiske temaer og er ekstremt sterk, noe som gjør den ideell for sikkerhet. Den store nede siden til denne stilkabelen er at den kan være grov på hendene. Andre kabler er tilgjengelige som har forskjellige teksturer og tykkelser. Mest tau er veldig sterk, slik at sikkerheten ikke kompromitteres for mye ved å bytte til et mykere eller mindre tau. Stålspenningskabel er også et alternativ for et kabelrele.

Railing Styles

Det er to primære stiler av kabelreling. Den første primære stilen er hybriden mellom et tretrekk og et kabelreling. Trelaget gir en solid vegg av beskyttelse, og kabelen settes over toppen av risten for dekorasjon. Den andre typen kabelrele er hovedsakelig kabellager. Begge stilene har fordeler, med tretrekk og kabel som gir mer beskyttelse for mindre barn og kjæledyr, og kabelenettrekkene gir et mer åpent miljø.

Tre- og kabelbearbeiding

De primære stolpene for treholdere må ende høyere enn trelastene. Spaltene mellom innleggene fylles deretter inn med tre av ditt valg. Dette kan være alt fra et gittertre design til solid paneling. Kabelen er så spenet gjennom hull eller øyne på toppen av trepostene. Dette gir et multitekst-design til rekkverket og skaper et sikkert, men likevel vakkert rekkverk.

Kabelstang

Tre- eller metallposter er plassert på forskjellige punkter med hull i dem på samme høyde. Kabelen er så løst fast mellom stolpene. Spenning kan legges til kabelen for å matche den ønskede spenningen på rekkverket. Spenningen skal påføres fra midten og arbeide utover mot toppen og bunnen samtidig. Løs spenning forårsaker et slakkende utseende i risten og gir ikke mye beskyttelse, men kan se veldig avslappet ut. Strammere spenninger får kabelen til å rette seg og kan gi mye beskyttelse, men har en tendens til å ha et mer stivt utseende. Kabelreling bidrar til å imøtekomme nautiske tema i en bygning eller et område. Disse ringene er svært fleksible og kan være svært dekorative men funksjonelle. Installasjonen av kabelen kan være ganske enkel til svært komplisert, avhengig av hvor god knute-bindingsevnen er og hvor fancy du vil ha med kabelen.

Andre artikkelen

Slik installerer du Armstrong laminatgulv
Hvordan Stain Kjøkkenskap med blå kant
Hvordan lager jeg en beholdervegg med tre?
Slik remodeler du et lite bad
Typer av konstruksjon negler
Slik installerer du granittfliser på et dusjloft
Slik installerer du en aluminiumterskel
Slik isolerer du eksterne vegger
Hvordan bygge på rå land
Tilskudd til restaurering av historiske hus
Slik løser du fargeproblem med grout
Slik justerer du en Strait-Line Stud Finder
Slik bruker du Stucco til Betong
Hvordan kan jeg klippe flis uten flisekutter?
Hvordan bygge en camper ut av en gammel metal trailer - artikkel 2
Hvordan lage Pebble Tile
Hvordan installere en mørtel seng for en flis dusj gulv
Slik installerer du fliser på et sementgulv
Slik prøver du å matche Armstrong Floor Tile
Slik installerer du glassfiberpanner